Jump to content

Minden, amit a hajregeneráló kapszulákról tudni kell

2017. 07. 21. 15:55

A ragyogó haj öltöztet, ápol s eltakar – komolyra fordítva a szót, a hétköznapi rohanásban megjelenésünk az első, amivel üzenünk a másiknak. Az élettelen, kócos haj vajon milyen üzenetet hordoz? Légy magabiztos a regeneráló hajkapszulákkal, azt is eláruljuk, miből mennyit és hogyan vásárolj!

Hajunk megjelenésünk fokozása és személyiségünk tolmácsolásán kívül számos fontos feladatot lát el. Az esztétikai szempont mellett segít megvédeni szemünket és arcunkat a környezetben lebegő kis részecskéktől, valamint fejbőrünknek is védelmet nyújt.

Védjük, hogy védhessen

Hajunk azonban állandó terhelésnek van kitéve, télen a hideg, száraz levegő, nyáron pedig az állandó forróság és a fokozott izzadás mind-mind megviseli. Ha ehhez hozzáadjuk az állandó magas fokon történő hajformázást, hajfestést, szárítást vagy épp a nem megfelelő táplálkozást máris választ kaptunk arra, hogy miért fontosak a hajregeneráló vitaminok.

Számos hajregeneráló készítmény található a boltok polcain, sőt ki sem kell mozdulni a lakásból ahhoz, hogy mi magunk is összedobjunk egyet, ám a hajkapszulákkal egyik sem veheti fel a versenyt. Persze fontos leszögezni, hogy a kategórián belül is vannak eltérések. A Revalid hajkapszula hatóanyagtartalmánál fogva kiemelkedő eredményt nyújt.

A hajkapszulák azért hatékonyabbak, mint bármely más hajregeneráló szerek, mert koncentrált formában tartalmazzák a hajszálak és hajhagymák számára az összes vitamint és ásványi anyagot.

Miért a hajkapszulák?

Az egészséges, gyorsan növő haj számára az A-, E-, H- (biotin) és B-vitaminok, a cink, a vas, a szilícium, a folsav az elsődleges táplálék. Sajnos a mindennapi étkezések során nem tudjuk megfelelően pótolni a szükséges tápanyagokat, ami egy idő után hajunkon is meglátszik majd. A vitaminhiányos állapot ugyanis durva hajhulláshoz vezet.

A hajkapszulák viszont koncentrált formában tartalmazzák mindezt, ráadásul napi három kapszula bőven elég arra, hogy fedezze a fenti tápanyagszükségletet. A hajregenerálás mellett a körmöket is erősíti, így kettő az egyben hatást érnek el. Anyagilag is jobban megéri, mint különféle csodasamponokra, balzsamokra vagy ép pakolásokra elszórni a pénzt.

Ráadásul a Revalid hajkapszula egyedi összetétel alapján készül, aminosavakat és vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, mindezekkel segíti a keratinképződést. A készítmény hozzájárul a haj növekedéséhez, rugalmasságához, és esszenciális tápanyagokkal látja el a hajhagyma belsejét. A kapszulák rendszeres és hosszú távú, étkezés közbeni vagy azt követő szedése kulcsfontosságú a hajhullás kezelésében. A legjobb eredmény eléréséhez legalább 3 hónapos kezelési időtartam ajánlott.

A tápanyaghiány okozta hajhullást étrendkiegészítők szedésével könnyen orvosolni lehet. Érdemes a koncentrált formában, mindegyik tápanyagot tartalmazó Revalid hajkapszulát kipróbálni, ami nem csak táplálja, de regenerálja a sérült hajat, és segít annak gyorsabb visszanövésében.

(Forrás: marmalade.hu | Kép: pixabay.com)