Jump to content

Durva divatbaki, nagyon drágán

2017. 06. 29. 15:05

Sáros kinézetű farmert árul mindössze 425 dollárért, azaz több mint 120 ezer forintért a Nordstrom. A meggyötört nadrág a gyártók szerint "az amerikai munkaruhák megtestesítőjeként a kemény munkát jelképezi", de a publikum nehezen fogadja el a bizarr terméket.

A közösségi médián “a világvége közeledésének” nevezték a Nordstrom legújabb termékét, a sáros farmert. A nadrágot állítólag azoknak készült, akik nem riadnak vissza a “piszkos, kemény munkától”.

Még nem egyértelmű, hogy a piszkosnak tűnő nadrágot komolyan gondolták, vagy csak egy reklámhúzás volt a gyártók részéről. A Nordstrom honlapján még azt is elmagyarázzák, hogy kétféle “sár” látszódik a farmeren: a világosabb színűvel a már megszáradt sarat utánozzák, míg a sötétebb színű foltokkal azt az illúziót keltik, mintha viselője nemrég piszkolta volna össze magát.

Hazafias kampányában a cég kiemeli, hogy a nadrág “az amerikai munkaruhák megtestesítőjeként a kemény munkát jelképezi, és viselőjének sosem kell azzal törődnie, hogy összepiszkolja magát”.

(Forrás: marmalade.hu;hirado.hu| Kép: pixabay.com)