Jump to content

Szőrös felsőtest nőknek. Tényleg ez a divatos?

2017. 06. 28. 17:00

Minden évben, a nyár közeledtével elővesz minket a pánik, hogy a tavalyi bikini, fürdőruha vajon milyen állapotban van. Jó még ránk? Azóta eltelt egy év, változott az alakunk? Híztunk?

Sokan közülünk már a karácsonyi hatalmas evészet után megkezdik a tudatos munkát, amivel a testüket és egészségüket kívánják karbantartani. Talán az újévi fogadalomtétel után valóban arra törekednek, hogy a messzebb lévő nyári szezonra formába hozzák magukat. A kívánt cél elérésekor, a nyári strandolás előtt megérdemel a formába hozott test egy új fürdőruhát. Amikor azonban egy új darabról álmodozunk, akkor egy olyan fürdőruhát látunk lelki szemeink előtt, amelyben magunkat is csinosnak látunk, de mások számára is tetszetős darabban mutatkozunk majd a strandon. Egy új ruhadarab amúgy is örömet okoz a női lelkek számára, de ha abba még kényelmesen is érezzük magunkat, igazán felemelő érzés.

Amikor arra döntünk, hogy új fürdőruhát vásárolunk magunknak, akkor egy nőies, kényelmes, alkatunkhoz, stílusunkhoz megfelelőre vágyunk. Vajon a férfiszőrös fürdőruha kielégíti ezt a vágyunkat? Márpedig készüljünk arra, hogy egy új őrület kezd el terjedni, és biztosan lesz olyan, aki magára is húzza a férfiszőrt, mindezt férfi nélkül.

A "Szexi mellkas egyrészes fürdőruha" néven futó darabok természetesen bármilyen méretben elérhetők. Nemcsak szőrös mellkas, de pocak és ágyék is tartozik az új és mondhatni igen bizarr fürdőruhához. Senki ne gondolja, hogy élő embertől, férfitól való szőrökből készül az új fürdőruha, csupán nyomásában jelenik meg a szőr, de mindenképp bizarr látványt nyújt. Egy csinos női test férfias szőrzetbe borítva? Kinek lehet ez a vágya?

Gondolj csak bele abba, hogy nő létedre sétálsz a medence szélén. Nem teszel mást és mégis minden szem rád szegeződik. Legyen az női, legyen az férfi tekintet, mindenki téged bámul. Ne csodálkozz ezen, ha lényegében egy férfi teste húzol magadra fürdőruha formájában. Valószínűleg sokakat nem fog ez az új őrület meghódítani, azonban biztos olyan is lesz, aki szembeszáll mások elvárásaival, és mégis vásárol egy tízezer forinton felüli összegbe kerülő fürdőruhát.

Vajon idén nyáron a hazai strandokon is feltűnik ez az ocsmány divatnak titulált fürdőruha módi? Ha netalán valaki megtalálja ebben a szépséget, de még ennél is többre vágyik, akkor a szőrös férfi test egész változatát megtalálja melegítő formájában. Ahhoz már szőrös lábak is járnak. Megcsináltuk a kedvet?

Ha nagyon szeretnénk tehát, akkor már hozzájuthatnánk egy ilyen fürdőruhához. Már csak az a kérdés, hogy kinek lenne ehhez kedve? De hogy ne csak szövegeljünk erről a bizarr nyári divatról, nézzük meg, hogy milyen reakciót vált ki másokból, ha egy csinos fiatal nő egy öltözettel férfi felsőtestet ölt magára.

(Forrás: marmalade.hu | scarymommy.com, belovedshirts.com/képek | youtube.com/videó)