Jump to content

5 Valentin- napi öltözék bármilyen programhoz

2017. 02. 09. 19:05

Akár a pároddal mész valamilyen romantikus programra, akár a barátnőiddel mentek szórakozni, akár úgy töltöd az estét, hogy hidegen hagy az egész Valentin nap, ezek a szettek tökéletesek lesznek. Íme néhány tipp, amire szükséged lehet erre a ~szerelmes~ napra!

V-Napi buli, amelyen „véletlenül” ott lesz a kiszemelted

Ha úgy néz ki, hogy este elmész egy kis összejövetelre, viselj egy könnyed ruhát egy puha pulóverrel! Most ne a szívecskékre koncentrálj, próbálj meg kis masni vagy virág motívumot belevinni a szettedbe! Ugyanolyan lányos, mint a klasszikus szív, ám sokkal divatosabb leszel vele.

A szezon kedvenc színe a rozéarany. Viseld bátran a rózsaszínt, és vonzd be Ámor nyilát a szerelmesek napján!

Otthoni pihenés, de akarsz egy-két szelfit csinálni

Ebben az esetben, te vagy a legfontosabb, te választod ki, hogy miben érzed magad kényelmesen, miben érzed magad szexinek! Viselj egy kényelmes nadrágot selyem toppal, és dobd fel az otthoni szetted egy szép fülbevalóval és hosszú nyaklánccal!

Randevú Vele

Készülj fel azokra a randi utáni ölelésekre egy igazán puha bársony felsővel, amelyet párosíts a legjobban álló szűk farmereddel! Adj hozzá pár izgalmas kiegészítőt, mint a kötözős nyaklánc, bőr táska, és viselj magas sarkú csizmát, hogy a Valentin napi szett tökéletes legyen!

Lányokkal az éjszakába

Szingli vagy Valentin napon? Akkor a mai nap jó indok lehet arra, hogy megbontsd egy kicsit a szokásos esti rutinod. Egy vállkivágott pulcsi egy kis ravaszságot visz az öltözékedbe. Ideje elővenni az ősszel hordott farmer szoknyát, hogy kicsit megbolondítsd az estét! A piros színt most bátran felveheted, hiszen úgyis Valentin nap van!

Szingli vagyok és utálom a Valentin napot

Ha egyáltalán nem szeretnél semmit se csinálni Valentin napon, csak elmész dolgozni, bevásárolni, ebédelni és kész, akkor egy jópofa feliratos pulóverrel dobd fel a napodat Vegyél fel laza farmert, sportcipőt és viccből azért felvehetsz valami szivecskéset: táskát mondjuk!

(Forrás: marmalade.hu | Fotó: pexels.com)