Jump to content

Csajos sportok - Neked melyik jön be? - 2. rész

2016. 11. 05. 20:31

Legyünk őszinték, egészségünk megőrzése mellett leginkább hiúságunk sarkal minket arra, hogy heti néhány alkalommal leimádkozzuk magunkat az edzőterembe. Bikini szezon ide vagy oda, egész évben jól akarunk kinézni, leginkább azért, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és tetszünk a jelenlegi vagy a jövendőbeli párunknak. De milyen sportot válasszunk? A döntés alapos körültekintést igényel, úgyhogy nézzünk is meg néhány alternatívát, a szokásos kalória számolgatás nélkül!

TRX

Mindig vannak sláger sportok, amelyek hatására sokan kezdenek el mozogni, mert mások arra esküsznek. Sokat hallani mostanában a TRX-ről, egy olyan saját testsúllyal végezhető mozgásformáról, amelyet, ha igazán lelkiismeretesen végzünk (bár a lelkiismeretesség nagyjából minden sportnál eredményes lehet) szép kerek, és feszes izmokkal büszkélkedhetünk majd. Az Amerikából származó edzésforma a katonaságban terjedt el, hiszen nem kell kozzá sok minden; saját testünket a gravitáció segítségével formálhatjuk, kortól és nemtől függetlenül. Az elsőre könnyűnek tűnő mozgásforma, nehezebb, mint gondolnánk, pedig nem súlyokkal vagy kondi gépekkel kell végezni a gyakorlatokat. Ennek következtében már 25-30 perces edzés is látványos eredményeket hozhat, és javítja az állóképességedet is. A TRX a Te sportod, ha kihívásra vágysz, és a változatosságot kedveled, és akkor is, ha egyedül, kis csoportokban, otthon, edzőteremben vagy személyi edzővel szereted. Mi a célod? Kevés idő alatt formás izmok elérése, állóképesség- és helyes testtartás fejlesztése, akkor ne is gondolkozz tovább, válaszd a TRX-et!

Rúdtánc

Szexi, jó alakot és magabiztosságot nyújt, és még a pasid pedig imádnia fogja? Ez nem más, mint a rúdtánc! Persze még mindig sokan a sztriptíz bárokra, és az erotikára asszociálnak a szó hallatán, azonban a pole dance és a pole fitness, leginkább az akrobatikáról és az erőelemekről szól. A rúdtánc nem egyszerű, fizikai állóképesség és rugalmasság szükséges hozzá. Ne legyünk azonban álszentek, azoknál, akik ezt a mozgásformát választják, elsősorban pasi van a dologban, az ellenkező nem tagjait szeretnék elcsábítani vagy lenyűgözni, esetleg az ellaposodott szexuális életet feldobni vele. Meg merem kockáztatni, hogy kivétel nélkül minden pasi díjazni fogja igyekezetünket.  A rúdtánc a Te sportod, ha szívesen vagy több csinos nő társaságában, rugalmas és erős vagy, valami szexit keresel, és a pasidnak szeretnél örömet okozni. Mi a célod? Egy kis állóképesség, erő és ügyesség szerzése, és a magabiztosság növelése, amelyhez nem árt a szép, szálkás izomzat, akkor irány a rúdtánc stúdiók egyike! 

(Forrás: eperhab.blog.hu)