Jump to content

A legtrendibb kötött ruhadarabok őszre

2016. 09. 14. 08:43

Igazi őszi alapdarabokkal fűszerezzük meg a mai bejegyzésünket. Pihe-puha kötött ruhadarabokról lesz szó, amelyekhez igyekszünk pár praktikus tippet is adni, hiszen nem mindegy, mivel kombináljuk őket, milyen ruhadarabokat vagy éppen ékszereket választunk hozzájuk.

MAGASAN ZÁRT PULÓVEREK

A magasan zárt, kerek nyakú pulóverekkel kezdjük a sort, amelyek minden őszi/téli szezonban megállják a helyüket, és az egyik legpraktikusabb megoldást nyújtják a hidegebb napokon. Mivel egy klasszikus alapdarabról van szó, érdemes a kicsit magasabb árkategóriájú termékek között is válogatni, hisz fontos, hogy jó minőségű, kevésbé bolyholódó darabot válasszunk. Szerezzük be az alapszíneket, mint a fekete, fehér, szürke, bézs, hogy a lehető legtöbb ruhadarabunkkal jól tudjuk kombinálni ezt a fazont. Nagyon jól mutatnak rajtuk a feltűnő, statement nyakláncok, de lehet fémes hatású, vagy díszes, kövekkel díszített darab is.

FÉLVÁLLAS PULÓVEREK

Sikkes és szexi megjelenést kölcsönöznek a vállról lehúzható vagy félvállas pulóverek, nekünk megunhatatlan kedvenceink ezek a termékek. Általában lazább fazonúak, ezért jó, ha egy szűk nadrággal vagy ceruzaszoknyával kombináljuk őket. Ékszerek közül pedig egy feltűnő fülbevalót ajánlunk hozzájuk.

KARDIGÁNOK

A már-már zavarba ejtően óriási, kötött kardigánok is főszerepet kapnak idén. Itt is ügyeljünk az arányokraés ellensúlyozzuk nőies, szűk ruhadarabokkal a kardigán lezserségét. Választhatunk elegánsabb,spagettipántos blúzokat, csipkés felsőket, vagy mélyen dekoltált topokat hozzájuk. Tegyük még különlegesebbé a megjelenést néhány apró nyaklánccal, amelyek most egyébként is nagyon divatosak.

OVERSIZED PULÓVEREK

Nem biztos, hogy a nőies ruhatárunkba szívesen becsempésszük ezeket az óriási pulóvereket, amelyekből még az XS-es is olyan, mintha XXL-es lenne, de az a helyzet, hogy a megfelelő darabokkal kombinálva egy oversized pulóver is lehet igazán csajos és sikkes. Viseljük szűk szárú nadrággal és egy csinos magassarkúval, és máris adott egy igazán trendi őszi szett. Kombinálhatjuk bőrhatású szoknyákkal is, amelyeken kiengedve is viselhetjük, de akár oldalt be is tűrhetjük a szoknya derekába. Kísérletezzünk bátran, mert a legmerészebb ötletekből is lehet egy tuti jó szett!