Jump to content

5 tiltólistás ruha esküvőre

2016. 07. 15. 09:04

Már nagyban dübörög az esküvőszezon, így ideje átvenni, melyek azok a tiltólistás ruhák, amelyeket semmiképpen ne vegyél fel esküvőre. 

Alapszabály:

Az esküvő az ifjú pár nagy napja, ne akard túlöltözni őket. De a másik végletbe se ess, így feltétlenül legyél jól öltözött, hiszen ezzel őket tiszteled meg. 

Túl nagy dekoltázs:

Talán sokaknak egyértelmű, de a villantásgyanús ruhák nem esküvőre valók. Egyáltalán nem ízléses, és nem is lenne túl kényelmes egész este az figyelni, igazgatni, hogy helyükön vannak-e még a csajok. Ráadásul a menyasszony sem örülne, ha egy méretes dekoltázs ellopná a show-t.

Túl rövid szoknya:

A túl rövid ruhára is ugyanez igaz. Egy rossz mozdulat, és az egész násznép megbámulhatja a popsidat. A combközépig érő ruha legyen a legrövidebb, annál kurtábbat semmiképpen ne válassz. 

Túl sok kiegészítő:

A kiegészítőket is ízlésesen válogasd össze. Egy statement ékszerhez ne vegyél fel mást, az apróságokat viszont halmozhatod, de azért ne ess túlzásba. 

Fekete, fehér, piros?

Az örök szabályt talán már mindannyian tudjátok: a fehér a menyasszony színe, így nem túl elegáns lépés, ha a násznépből valaki más is fehérbe bújik. De emiatt nem is kell búslakodni, annyi szép pasztellszín van, amiben jól érezheted magad! Mivel a fekete nálunk a gyász színe, ezért ez a szín sem ajánlott. Helyette válassz inkább sötétkéket, amit világos kiegészítőkkel és egy hangsúlyos ékszerrel jól fel tudsz dobni. Sokan a piros ruhákat is a tiltólistás darabok közé sorolják, hiszen hagyományosan ez a menyecskeruha színe. 

Estélyi:

Az esküvő természetesen nagy és fontos esemény, de a nagyestélyi nem odavaló. Azzal csak kinevettetnéd magad. Válassz könnyű, elegáns ruhát, amiben jól is érzed magad.