Jump to content

A legszexibb frizurák vékonyszálú hajból - 2.rész

2016. 07. 10. 15:28

Előző részünkben bemutattunk pár frizurát, melyek jól állnak akkor is, ha vékonyszálú hajad van. Most pedig jöhet a többi ilyen.

Kislányos

A szőke haj a legkevésbé ellenálló, és általában vékony szálú. Ez a bájosan egyszerű frizura otthon is könnyen elkészíthető. A hátsó részt csavard nagy csavarókra, a frufrut pedig vasald ki egy kicsit, a homlokod felé húzva. Ha a hajad természetesen hullámos, akkor csak szárítsd meg, majd hajvízzel fixáld a hátsó tincseket.

Állig érő

Különleges az egyik oldalon tépett, a másik oldalon sima frizura. Ha jól vágják le, akkor magától is beáll, csupán a tépett tincsek végére kell egy kevés wax.

Egyszerű barnaság

Ha a hajad enyhén hullámos, és nem éppen erős tartásáról híres, akkor ez a frizura tökéletes. Minden arcformához jól áll. A képen a választék oldalt van, a frufru becsúszik alá. Szárításnál emeld meg a hajat, és a levegőt a hajtövekre fújd, így nem fog összeesni a frizura.

Vagány rövid

A régi Madonnát idéző frizura, melynél nem a hajszálak erőssége adja a formát, sokkal inkább a finish termék. A hajat egyszerűen szárítsd meg, majd a határozott tincseket húzd meg waxos vagy zselés ujjal.

Tépett göndör

Elöl egyenes, oldalt játékos. A nagy frufru akkor jó, ha az arcod hosszúkás. Oldalt vékonyabb csavarókra tekerd fel a hajat, ez sokkal kíméletesebb, mint ha hajsütővassal dolgoznál. A végén elég, ha egy kevés fényszérumot szórsz a hajra, és az ujjaiddal lazítod a becsavart tincseket.

Rövid barna

Tökéletes nyári frizura, hiszen még akkor sem kell izgulni miatta, ha strandon vagy, és nem tudod beállítani a hajad. Lehet kócos, de ki is vasalhatod. A frufru egybeolvad a frizura többi részével.

Hosszú frizura

Vékony szálú hajhoz általában nem javasolják a hosszú frizurát, mert könnyen lelapul. Ez a szögegyenes frizura nem baj, ha nem áll égnek, egyszerűségében rejlik a szépsége. Belőni otthon sem nehéz, csupán hajvasaló kell hozzá, de szánj rá időt.