Jump to content

Nyári bakik, amiket érdemes elkerülni

2016. 07. 04. 17:00

Nyár van, és a hőség kínoz. Bármilyen meleg is van, néhány szabályt azért be kell tartani, még ha csak néhány ruhadarabot is jelent a nyári öltözékünk. A stílus az, ami igazán meghatározza a személyiségünket, nyáron is kell figyelni dologokra.

Minden évszaknak, így a nyárnak is megvan minden évben a maga divatja. Bármi is a módi, azt tudni kell, hogy nem mindenkinek áll jól, hiszen annyifélék vagyunk.

Vannak olyan ruhadarabok, amelyek ünnepi alkalomra szólnak, mégis sokan veszik fel akár a napi bevásárláshoz. Pedig az ünnepi öltözék egyáltalán nem azt a hatást váltja ki a közértben, mint egy tényleg alkalmi rendezvényen.

Az átlátszó darabokat viselve a melltartó is úgy látszik, mintha az felsőruházat lenne, nem pedig fehérnemű. Ha a felső színével egyező a melltartó, még az sem olyan ízléses, de az még tűréshatáron belüli. A melltartó méretére és színére érdemes nagy gondot fordítani.

Akármilyen meleg van, a falatnyi szoknya csak a nyálcsorgató férfiak javát szolgálja, de a nő ettől inkább közönségesnek tűnik, pláne, ha azt valaki a munkahelyén viseli. Az az a terep, ahol teljesen mindegy, hogy valakinek mennyire van melege és mennyire vannak jó lábai. Az ott dolgozó kollégák nyáron is csak munkatársak, így nem túl előnyös sok mindent megmutatni. Ha emberekkel foglalkozunk a munkahelyünkön, akkor még érvényesebb az, hogy csak csínján a szoknyahosszal. Ugyanez a helyzet a mély dekoltázzsal is, az ízléses határokon belül érdemes mozogni.

Nagy divat mostanság az egyrészes fürdőruha. Becsapós tud lenni, ugyanis valóban egyben van az alsó és a felső rész, csakhogy annyi kivágás van némelyiken, hogy mégsem tartalmaz több anyagot, mint egy bikini. Ráadásul nem is biztos, hogy előnyös, és még kényelmetlen is lehet.

Manapság már mindenki nagyon kínosan figyel körmeire. Ez nagyon becsülendő, de egyben arra is koncentrálnak, hogy minél egyedibb körömcsodákat csillantsanak meg ujjaik végén. A kevesebb néha több. Sok férfit eltántorít a túl sok szín, a mesefigurás körmök. A visszafogottabb minták és színek sokkal többet mutatnak. Hasonlóan gyerekes hatást keltenek a hajban viselt nagy masnik, csatok.

(Forrás: praetexto.com, wikihow.com/kép)