Jump to content

Maradj fitt télen is!

2015. 12. 23. 12:26

Segítünk néhány tanáccsal, hogyan maradj fitt akkor is, ha az időjárás nem kedvez a testmozgásnak. Ekkor bizony nehéz rávenni magunkat az edzésre, de van néhány trükk, amellyel menni fog!

Amikor kint szürke felhők gyülekeznek és rettentő hideg van, elég nehéz kimozdulni, hogy átmozgassuk magunkat. Pedig ennek nem feltétlenül kell így lennie.

- Ha van rá lehetőség, fuss néhány kört ebédidőben, még ebéd előtt, így az is valószínűbb, hogy egészségesebb ételt fogsz választani. A tudat, hogy már tettél valamit az egészségedért, ésszerűbb döntésre sarkall, ha ebédről van szó.

- Vedd rá az egyik barátodat, hogy menjetek edzőterembe! Ha az egyik barátoddal mész, könnyebb koncentrálni az edzésre és motiváltabb is maradsz. Gyerünk, használd ki, hogy annyi ismerősöd van!

- Ha már nem érzed a kellő motivációt, változtass! Keress egy másik edzőtermet vagy egy új fitness-órát. Néha csak egy kis változásra van szükség, hogy formában maradj!

- Jutalmazd meg magad mondjuk egy új pár futócipővel! Az öltözködés szimbolikus jelentéssel bír, ha változtatsz rajta, a motivációs szinted is emelkedni fog.

- Vállald be az otthoni edzést is! Ha van elég helyed otthon néhány felüléshez vagy fekvőtámaszhoz, mi állít meg? Közben bekapcsolhatod kedvenc zenéidet is, így tökéletes edzésben lehet részed.

 

www.independent.co.uk