Jump to content

Az öregedés szépsége: Megható átváltoztatós videó

2015. 05. 16. 13:10

A Field Day megható és elgondolkodtató átváltoztatós videót készített egy fiatal jegyespárról, akiket sminkmesterek segítségével fokozatosan varázsoltak idősebbé. A végén te is elmorzsolsz majd néhány könnycseppet!

Christie és Tavis húszas éveik végén járnak, régóta boldog kapcsolatban élnek, a videó pedig egy hónappal esküvőjük előtt készült el. A nagy napra készülő pár ezúttal egy másik fontos nap elé nézett: sminkmesterek segítségével néhány óra leforgása alatt átváltoztak egy 50-es éveiben, majd 70-es, végül 90-es éveiben járó házaspárrá.

A megható, elgondolkodtató folyamat során nem látták egymást, csak akkor, amikor egy újabb életkorba léptek. Először egymást látták meg, aztán tükörben saját magukat. Ahogy nőtt az ősz hajszálak és a ráncok száma, úgy lett egyre egyértelműbb Christie és Tavis számára, hogy milyen fontos az együtt töltött idő és mennyire kell egymásra vigyázni, hiszen nem csak most, szépségük és fiatalságuk teljében lesznek együtt, hanem ha minden jól megy, középkorúan, nyugdíjas korukban és életük utolsó éveiben is.

Kapd elő a zsebkendőt, és nézd meg ezt az igazán megható videót: az együtt öregedés meghittségét és az idő múlásának visszafordíthatatlan folyamatát.