Jump to content

A világ legidősebb modellje

2015. 02. 22. 19:02

Carmen Dell'Orefice gyönyörű nő. 15 évesen már a Vogue címlapján szerepelt, igéző szemei és jellegzetes arccsontja különleges szépséggé teszi. Nem csoda, ha fotómodellként dolgozik. Ja, és 83 éves...

Carmen 70 éve kezdte a szakmát, hiszen már kislányként is feltűnő szépség volt. 15 évesen került először a Vogue címlapjára, azóta pedig nem hagyta abba a fotómodellkedést. Olyannyira nem, hogy az utóbbi 15 évben több címlapja volt, mint fiatalkorában. Pedig közben megőszült, ráncai is lettek, de méltósággal viselte az öregedést.

Klasszikus szépsége és eleganciája azonban nem kopott és büszkén viselte az idő apró, de kikezdhetetlen nyomait. Most, 83 évesen pedig úgy pózol a NEW YOU magazin címlapján, mint egy dáma. Pedig 84 éves lesz júniusban és már dédnagymamaként él.

Sőt, 2011-ben és 2012-ben, már túl a nyolcvanon még kifutó modell is volt, divatbemutatókon is szerepelt.
Carmen nyíltan beszélt arról is, hogy vállalt szépészeti beavatkozásokat, és voltak plasztikai műtétei karrierje miatt, de fontosnak tartotta, hogy ne legyen belőle műnő és hogy látszódjon a kora, éppen ezért például nem is festi a haját. 

Tegye fel a kezét, aki szeretne így kinézni 80 felett. Vagy akár 60-70 felett...

(Fotók: rolex, new you, fashionfave)