Jump to content

Romantikus smink Valentin-napra

2015. 02. 09. 16:05

Romantikus, lágy, mégis dögös sminket szeretnél Valentin-napi randidon viselni? Használj egy pici rózsaszínt, de légy visszafogott! Hidd el, ez fog legjobban tetszeni álmaid hercegének!

1. Használj alapozót, de ne vidd túlzásba. Nem az a lényeg, hogy jól mutass a fényképeken, hanem az, hogy természetes valódban mutasd meg magad párodnak, kihozva magadból a legjobbat. Vastag alapozóréteg helyett válassz BB vagy CC krémet, mely egyenletessé teszi bőrödet, eltünteti az apróbb hibákat, de nem hat vakolatként. Púderrel fixáld a krémet, és használj kevés bronzosítót és pirosítót a kontúrosabb arcvonalakért.

2. Szemfestéked legyen lágy és visszafogott. Satírozó ecsettel vigyél fel szemhéjad fölé egy kevés matt tejcsoki barna színt, és alaposan satírozd el. Majd szemhéjad közepére és belső részére, valamint a szemzugadba vigyél fel csillogó, pink árnyalatú szemhéjfestéket. Ezek után egy kisebb ecsettel, apró kicsi nyomó mozdulatokkal fesd sötétbarna színnel a szemhéjad külső részét. Ne felejtsd el a satírozó ecsettel minden lépés után elsatírozni az éles vonalakat, hogy minél lágyabb, füstösebb legyen. A sötétbarna festékből vihetsz egy keveset az alsó szemvonaladra is. 

3. Használj jó sok szempillaspirált. A sűrű és nagy szempillák romantikus hatást keltenek és minden lánynak remekül állnak!

4. Ajkaidat kontúrozd ajakszínű vagy semleges színű kontúrceruzával, majd halvány rózsaszín szájfény és rúzs kombinációjával teheted teljessé romantikus, Valentin-napi sminkedet. 

 

(Fotó: tenipanosian)