Jump to content

A gömbölyű is szexi!

2015. 02. 06. 19:28

Úgy tűnik, forradalom bontakozik ki a divatszakmában. A Sports Illustrated sportmagazin évente megjelenő fürdőruha kiadásában ugyanis először szerepel egy úgynevezett plus-size modell, azaz egy olyan lány, aki kerekebb idomokkal rendelkezik, mint az átlagos vagy vékony testalkatú modellek. És milyen szexi!

A Sports Illustrated sportmagazin 1964 óta minden év elején megjelentet egy fürdőruha kiadást, melyben az adott év legtrendibb fürdőruha divatját mutatják be a világ legkeresettebb, legszexibb és legjobb alakú modelljei. A Sports Illustrated fürdőruha magazinjának címlapjára kerülni a modellszakma egyik csúcsának számít, és eddig csak tökéletes alakú lányoknak sikerült.

A 2015-ös kiadásban azonban - ugyan nem a címlapon - szerepel egy olyan sorozat is, melyben egy plus-size modell, Ashley Graham szerepel falatnyi fürdőruhákban és bikinikben, a képen látható férfiak pedig megőrülnek érte. A való életben 42-es méretet hordó Grahamért tényleg megőrül a fél világ, mióta megjelentek képei, hiszen egészségesen gömbölyű idomain is remekül állnak a legdivatosabb fürdőruhák.

A SI magazin fürdőruha kiadásának főszerkesztője szerint "a női formák közízlése folyamatosan változik, manapság pedig újra egyre népszerűbbek a gömbölyebb formák. A Gömbölyű Formák Bikiniben címet viselő fotósorozatot mindenki imádni fogja."

Ashley Graham elmondta, hogy büszke vonalaira, és hogy pontosan tudja, hogy a gömbölyű idomai szexik, a célja pedig az a fotókkal, hogy a hozzá hasonlóan gömbölyűbb lányokkal elhitesse, az ő idomaik is szexik.

A fotósorozat hatalmas siker, a divatszakma legnagyobbjai pedig dícsérik a magazint, hogy szakított a hagyományokkal, és a természetesen telt hölgyeket is arra biztatja, hogy érezzék magukat kívánatosnak és erotikusnak egy szép bikiniben.

(Fotók: swimsuitsforall)