Jump to content

Télvégi divat trendek

2015. 01. 19. 20:10

Várod már a tél végi, enyhébb napokat? Amikor végre leveheted a nagykabátot és réteges öltözködéssel, valamint trendi kiegészítőkkel hódolhatsz újra a divat oltárán? Mi is mutatunk három sikkes és jól variálható öltözéket!

1. A hideg időszak egyik legnagyobb divat trendje a szőrme mellény, mely lehet műszőrme is. Ez a darab kellőképpen melegít az enyhe téli napokon, ám megengedi, hogy megmutasd, mit viselsz alatta. Pulcsival és inggel is kiválóan hordható, egy szűk farmerrel és magassarkúval akár alkalmi öltözékké is varázsolható. Ha fázósabb vagy, viseld bokacsizmával, sapka helyett pedig vegyél elő egy nagy karimájú kalapot - mely szintén az évszak népszerű trendje!

2. Enyhébb, napsütéses, télvégi napokon akár már a kabátot is otthon hagyhatod, de hogy ne fázz meg, viseld egyik hosszú, vastag, kötött kardigánodat. A jégkék szín nagyon megy az évszak hangulatához: kék farmerrel, kék blúzzal, kékes sállal és egy kötött, pomponos sapkával egyszerű, könnyed, mégis vidám, tavaszváró viselet.

3. Soha nem lősz mellé, ha csíkosat és okkersárgát (teveszínt) kombinálsz. Bátran vedd elő kiszaggatott farmereidet és skinny nadrágjaidat, melyek hatalmas divatnak számítanak idén. Vegyél hozzá egy klasszikus fehér-tengerészkék csíkos felsőt, és dobf fel az egészet egy teveszínű kabáttal vagy kardigánnal. Igazán elegánssá és klasszikusan időtállóvá teheted az öltözéket arany kiegészítőkkel, fekete magassarkúval és táskával, na és persze egy menő napszemüveggel. 

 

 



(Fotók: mimiikonn, voguehaus, stylehaul)