Jump to content

Sztárok meglepő menyasszonyi ruhái

2014. 12. 18. 17:55

2014-ben is jónéhány ismert személyiség ment férjhez, mi pedig mindig kíváncsian figyeltük, hogy milyen ruhakölteményben álltak oltár elé. Ebben az évben is akadtak olyan menyasszonyok, akik meglepő ruhamegoldásokkal rukkoltak elő.

1. Kaley Cuoco

Az Agymenők című sorozat sztárja szilveszter éjszakáján ment férjhez ebben a csodaszép Vera Wang ruhakölteményben, mely a nem éppen a tradicionális pink színben pompázott.

2. Jessica Simpson

Az énekesnő választottja is meglepődött, amikor menyasszonya sem a fehér színt választotta: a kétgyermekes édesanya ebben az ezüstösen csillogó ruhában mondta ki a bologító igent.

3. Piper Perabo

A Golde Globe-díjra jelölt színésznő tényleg meglepőt húzott. Az egy dolog, hogy csillogó estélyi ruhája inkább egy díjátadón lehetne megszokott, mint a menyasszonyon, de mindezt megfejelte még egy sárga tüllfátyollal is.

4. Kim Kardashian

A reality sztár nyári, firenzei esküvőjén pont az volt a különleges, hogy ruhája nem volt igazán feltűnő - ellentétben az ő és férje, Kanye West stlíusával. A visszafogott, csipkés, mindent takaró Givenchy ruhát jó barátja, Ricardo Tisci tervezte számára.

5. Olivia Palermo

A színésznő igazi, előremutató stílussal rendelkező divatikon. Nem csoda, ha különleges menyasszonyi ruháját is ő maga állította össze három Carolina Herrera darabból: hosszú ujjú kasmír pulcsijához egy rövid fehér sortot húzott, majd arra vette fel tüllszoknyáját. Mindezt egy királykék Manolo Blahnik tűsarkúval fejelte meg.

6. Angelina Jolie

Milyen ruhában is menjen férjhez az ember lánya Brad Pitthez? Naná, hogy Versacéban. Angelina azonban arra is gondolt, hogy ő már hat gyermekes anya, fátylának hátulját ugyanis a gyerekek rajzai és üzenetei díszítették.

7. Solange Knowles

Beyoncé testvérének illik feltűnő ruhában oltár elé állni. A palásttal együtt kissé futurisztikusan ható ruhája igazi királynői megjelenést kölcsönzött a menyasszonynak.

(Fotók: instagram, people, fameflynet)