Jump to content

Hogyan viselj szoknyát és csizmát együtt?

2014. 12. 17. 15:24

A téli hónapokban csinos szeretnél maradni? A szoknya-csizma kombináció mindig remek megoldás, ám nagyon nem mindegy, hogy mit, hogyan és mivel párosítasz. Fogadd meg a szoknya-csizma viselet általános és íratlan szabályait, hogy a hidegben is trendi és sikkes maradj!

A nem megfelelő szoknya és csizma kombinálása alacsonyabbnak mutat és rövidíti a lábaidat. Hogy ezt elkerüld, fogadd meg a divatszakértő tanácsait, és a következő összeállításokból válassz!

1. Rövid körszoknya és magassarkú bokacsizma

Elegáns, sikkes megoldás, mely hosszítja a lábaidat és vékonyabbnak mutatja a bokádat. Ha nem bírod a magas sarkakat, válassz cowboy bokacsizmát. A rövid körszoknya ápol és eltakar a comb felső részénél, a fenék és csípő tájékán, mégis szexi és feltűnő.

2. Miniszoknya lovaglócsizmával

Örök és időtálló darab, mely felkelti a férfiak érdeklődését, és amelyet ízlésesen kombinálva, a darabokat jól megválasztva fényes sikert arathatsz! Harisnyával még szexibb, szóval ne csak nyáron mutasd meg a lábaidat! Ez a kombináció előnyös mindenféle törzsnek, hiszen úgy "szakaszolja" a testedet, hogy vékonyabbnak, arányosabbnak tűnsz.

3. Ceruzaszoknya térd fölé érő csizmával

Trendi, divatos, előremutató ízlésre vall. Sokan talán még nem merik vállalni, de a combközépig érő ceruzaszoknya és a hosszú szárú csizma remek kombináció, mert úgy elegáns, hogy közben szinte az egész lábadat takarja.

4. Ceruzaszoknya hegyes orrú bokacsizmával

Egy kicsit rövidebb ceruzaszoknyát bátran viselhetsz elegáns bokacsizmával, mely olyan, mintha egy téliesített magassarkút hordanál. Elegáns, ízléses kombináció, remek viselet az olyan hölgyeknek, akiknek kötelező a sikkes megjelenés minden nap munkájukban.

5. Midi szoknya magassarkú bokacsizmával

Egyre nagyobb trend a midi szoknya, mely kényelmes viselet, és azok is bátran hordhatják, akik nem elégedettek combjaikkal. Ám mivel a midi szoknya elfelezi a törzs alsó felét, alacsonyabbnak tűnhetsz tőle, így mindenképpen magassarkú bokacsizma viseletét javasoljuk.

(Fotók: pinterest, fashiontog, lookbook)