Jump to content

Menyasszonyi csokor virág nélkül

2014. 12. 08. 11:27

Az esküvői dizájn ma már nem ismer határokat. Szinte bármit megvalósíthatsz a nagy napon, csak fantázia kell hozzá! Ha például nem szeretnél virágcsokrot, vagy csak szeretnéd megőrizni az idők végezetéig menyasszonyi csokrodat, válassz más anyagot!

1. Ez a kortalan és elegánsan kalsszikus megoldás hagyományőrző menyasszonyok számára lehet ideális. Készíttess régi, aranyozott papírlapokból, különböző textúrákból csokrot.

2. A toll csodaszépen mutat az esküvőn. Könnyű, légies, mennyei csokrot készíthetsz tollvirágokból és hosszú, puha tolldarabokból.

3. Nyári esküvőd egyszerű, de elegáns kiegészítője lehet egy csokor levendula. Lila színe és apró virágai emelik az esemény fényét, és még egy csomó pénzt is spórolsz a csokor költségvetésén!

4. Ugyanez a helyzet, ha a mezőn szedett, szárított  rozst vagy búzát kötsz egy csokorba. Rusztikus, természetes, semleges, mindenhez jól passzoló szín és hatás.

5. Puha filcanyagból is csodás virágdíszeket lehet készíteni. Miért ne próbálkoznál meg egy egész csokorral? Színes, élethű virágok, könnyű súly, különleges játékosság.

6. Azért mégiscsak szeretnél élő virágot esküvődre? Használj sziklakertben látható pozsgás növényeket, melyeket az esküvő után akár el is ültethetsz kertedben vagy teraszodon.

7. Igazi mesebeli csokrot készíttethetsz gyöngyhatású díszekből. Aprólékos munka, de a végeredmény mindenért kárpótol! Hercegnő stílusú menyasszonyoknak kötelező! 

8. Ez a régi, virág formájú mellkitűzőkből készített csokor csupa klasszikus elegancia és sikk.

9. Kérd meg a virágost, hogy ne élő virágból, hanem pasztellszínű selyemszalagokból készítse el a rózsákat és kössön csokrot a nagy napodra!

10. Az igazán különleges megoldást kedvelőknek ajánljuk az articsókát egy kevés örökzölddel. A mély lila és a zöld esküvői színek, három articsókából pedig már igazán egyedi csokrot lehet köttetni.

(fotók: popsugar)