Jump to content

Szerezz Victoria's Secret modell hasizmokat!

2014. 12. 04. 12:05

A Victoria's Secret minden évben látványos fehérnemű bemutatót szervez, melyen a legismertebb modellek mutatják be a márka legújabb csodáit. Irigykedve nézed a manökenek hasizmait? Legyen neked is kockás a hasad az alábbi gyakorlatokkal.

 Ebben az évben Mihalik Enikő is angyal lehetett, a bemutatón résztvevő manökenek ugyanis a Victoria's Angels névre hallgatnak. Ez óriási megtiszteltetés a modellvilágban, hiszen a Victoria's Secret decemberi eseménye minden évben világszenzáció és egy fantasztikusan látványos show gyönyörű jelmezekkel, sztár fellépőkkel és varázslatos látványvilággal.

Valójában azonban ilyenkor egyvalamit figyelünk: a modellek csodás alakját. Mert egy fehérnemű modellek nem elég vékonynak lennie, és semmit sem ér azzal, ha szigorú diétával készül fel a kifutóra. Ezek a lányok hónapokig kőkeményen edzenek és dolgoznak azért, hogy ilyen testük legyen a nagy estére.

Az angyalok egyik edzője, Robert Brace az alábbi videóban olyan multifunkcionális, mégis egyszerű - tehát egy könnyebb súlyzóval, vagy egy telitöltött műanyag vizespalackkal is elvégezhető - gyakorlatokat mutat be, melyek első látásra nem is hasizom gyakorlatok, tehát nem szimpla felülések vagy hasprések.

Ezek a gyakorlatok szinte minden fontos izmot megmozgatnak, ugyanakkor a hasizomra célzottak, és hasonló eredmény érhető el rendszeres ismétlésükkel, melyeket a Victoria's Angels lányokon láthattunk a héten.
Fontos tudni, hogy ezek a modellek nem a férfiasan kockás hasú, hanem a nőiesen izmos, szép vonalú szálkásság mintái! 

Itt az idő, sok idő van még nyári, addig még bőven lehetsz te is olyan nőiesen izmos, mint ők!

 

(Forrás és fotó: popsugar)