Jump to content

6 sikkes divat trükk, ami nem kerül egy fillérbe sem

2014. 12. 02. 16:35

Úgy érzed, a stílusod megvan ahhoz, hogy a lehető legtrendibb legyél, csak a pénztárcád túl vékony? Íme 6 egyszerű divat trükk, mely teljesen ingyen van, mégis feldobja, sikkessé és divatossá teszi az öltözékedet.

1. Tűrd fel fenn

Egy hosszú ujjú ing manapság akkor divatos, ha az ujja fel van tűrve könyékig. Az ing mellett a blézereidet, pulcsikat, sőt még a vékonyabb kabátokat is hordhatod feltűrve. Apró, de trendi változtatás!

2. Tűrd fel lenn

A feltűrés ugyanolyan divat lett a lábadon is: farmert, vászonnadrágot, bőrnadrágot is simán lehet feltűrve hordani. Hajts egyet.kettőt-hármat a nadrágod szárán és máris sikkes leszel. Télen persze ez nem a legjobb megoldás, de fedél alatt jól mutat, és még a magassarkúdat is hangsúlyozhatod. Hidegebb időben bokacsizmával is remek megoldás.

3. Dobd rá

Bármilyen hihetetlen, egy vállra dobott blézer egyből elegánssá és minősgéivé teszi a megjelenést. Csak dobd hagyagul a válladra a blézert vagy kiskabátot, és máris divatikonná válsz.

4. Kösd fel

Hatalmas divat lett az ingek és blúzok aljának csomóba kötése, mellyel rövidebb hatást érünk el, és trendi csavart vihetünk az öltözékünkbe.

5. Tűrd be

Felsőd első részét vagy első réséznek felét lazán tűrd be nadrágodba vagy szoknyádba. Ami korábban elképzelehetetlen volt, az manapság már kötelező a divatosan öltözködni akarók világában.

6. Szorítsd el

Egy öv remek megoldás mindenhol. Adj egy kis hangsúlyt csípővonaladnak azzal, hogy vászonkabátodat, ingedet, blúzodat, vagy ruhádat övvel dobod fel.



(Fotók: pinterest, popsugar)