Jump to content

Azok a régi szép idők?

2014. 12. 01. 17:57

Vannak sztárok, énekesek, filmek és sorozatok, melyeken felnőttünk, melyek az ifjúságunkat jelentik. Jóbarátok, Szex és New York, Birtney Spears, Harry Potter és a többiek... kortalanok a szemünkben. Gondoltad volna, valójában mennyi ideje ismered őket? Film- és popkultúra történeti adatok, melyeket olvasva csak ennyit fogsz mondani: te jó ég, hova repül az idő?

1. A Jóbarátok című sorozatot 20 éve, 2004. május 6-án kezdték el vetíteni a televízióban. Már 10 éve van annak is, hogy 2014-ben, a 10. évad után véget ért a vígjátéksorozat. Karakterei és a színészk már közelebb vannak az ötvenhez, mint a negyvenhez, és a gyerekek is felnőttek. Ross kisfia, Ben jövőre ünnepelné a 20. születésnapját. Rachel és Ross kislánya, Emma 11 éves, Monica és Chandler ikrei 9 évesek lennének, míg a Phoebe által szült hármas ikrek dén töltenék be 16. életévüket.

2. Britney Spears két kisfia 8 és 9 éves.

3. 16 évvel ezelőtt mutatták be a Titanic című kasszasikert, melynek férfi főszereplője - az akkori tinilányok bálványa - Leonardo DiCaprio idén lett 40 éves, a női főszereplő, Kate Winslet jövőre éri el a negyedik X-et. 

4. A Vissza a jövőbe című film hőse, Marty McFly 2015. október 21.-i dátumot állított be az időgépén, amikor a jövőbe akart utazni. Az a nap kevesebb, mint 1 év múlva jön el.

5. A Szex és New York című sorozatot 16 évvel ezelőtt kezdték el sugározni és 10 évvel ezelőtt ért véget. Karakterei közül Samantha már 57 éves lenne idén, és már Carrie Bradshaw is a 48-at taposná.

6. Az első Harry Potter filmet 13 évvel ezelőtt mutatták be.

7. Egy teljes évtized eltelt a méltán botrányos Super Bowl óta, melynek félidei műsorában, a Halftime Show-ban Justin Timberlake "véletlenül" letépte Janet Jackson ruhájának egy darabját - pont mellmagasságban.



8. Már 12 éve annak, hogy a Vészhelyzet című sorozat szimpatikus orvosa, Mark Green, azaz Green doki meghalt.

 

(Fotók: popsugar.com)