Jump to content

Hogyan csinálj a pasidból divatos férfit?

2014. 11. 23. 17:49

Mindannyian próbálkoztunk már a pasik megjavításával: Szülinapra és karácsonyra elegáns inget vettünk, hátha fejlődik a stílusa, hátha levetkőzi a kisfiús, nemtörődöm stílust. Nem könnyű a férfiakat öltöztetni: legtöbbjük utál vásárolni és fittyet hány a legújabb trendekre, ha az évek óta hordott, kényelmes pulcsijáról van szó.

Íme néhány ötlet, melyek segítségével stílusos férfivá változtathatod életed pasiját úgy, hogy szinte észre sem veszi. Nincs más dolgod, mint türelmesnek lenni, és aprólékos munkával meglepni olyan alapdarabokkal, melyekből a végén összeáll egy igazi divatos srác.
Ha igazán trendi pasit akarsz, talán le kell mondanod néhány magadnak kinézett táskáról vagy körömlakkról, de legalább tuti a siker, ha a következő dolgokkal ellátod a ruhatárát.

1. Menő napszemüveg
Nem olcsó, de megéri az árát: vegyél neki egy divatos, de nem sportos napszemüveget egy nagyobb ünnep alkalmával. A pilótaszemüveg például szinte mindenkinek jól áll, és akármit visel hozzá, egy menő férfi benyomását fogja kelteni.


 

2. Kockás sál
A tél közeledtével igazi divatdiktátorrá teheted párodat, ha veszel neki egy pamut kockás sálat valamilyen férfias színben. A kabátjához passzoló szürke, fekete vagy kék árnyalatokkal biztosan nem lősz mellé.

3. Divatos sporttáska
Még mindig a gimis tornazsákjával vagy a 10 éve elnyűtt sporttáskájával indul focizni a haverokkal? A romantikus wellness-hétvége előtt pedig kipakolja az izzadt sportcuccait, azzal a megjegyzéssel, hogy minek a bőrönd? Vegyél egy egyszínű, modern, mégis férfiasan elegáns sporttáskát, amellyel akár egy utazás során is villoghat.

4. Bőr tornacipő
A férfiak szeretik az agyonhordott sportcipőjüket a végtelenségig viselni. Vegyél neki vagy beszéld rá egy divatos, magasszárú bőr tornacipőre, melyet hétvégéken, de akár még munkába is hordhat, és melyet remekül lehet variálni elegáns és sportosabb szerelésekkel is.

5. Vékony, kötött pulóver
A kerek nyakú vékony, kötött pulóver szinte minden férfinak jól áll, divatos és még alá is lehet öltözni: egy inggel együtt például kifejezetten trendi.

6. Alsónemű
Valljuk be őszintén, egy férfi addig hordja az alsógatyáit és a zoknijait, amíg te rá nem parancsolsz, hogy cserélje le őket. Sosem lősz mellé, ha egy spontán hétfő délután megleped egy csomag jó minőségű zoknival és néhány új alsónadrággal.

7. Öv
Egy szép bőröv minden férfi ruhatárába kell. Lehet, hogy közhelyes ajándéknak tűnik, ám kötelező darab!

8. Óra
Ez is a nagyobb ajándékok közé tartozik, de ha titokban kipuhatolod, hogy milyen darabot szeretne, lepd meg vele! Az óra a férfiaknál olyan, mint az ékszer a nőknél: javítja az összképet és kifinomult ízlést tükröz.

9. Menő aktatáska
Akárhol is dolgozik életed párja, egy menő táska jól jön munkába járáshoz. Ha irodában vagy elegánsabb helyen, akkor válassz bőrtáskát, ha fizikai munkát végez, akkor veheted sportosabbra is a figurát. Ez nem csak a divatos stílushoz jöhet jól, hanem a munkájában is segíti az összképet és az első benyomást pozitívabbá tenni.



10. Cipő és kabát
Ugyanez vonatkozik a cipőre és a kabátra. Legyen egy elegánsabb, fekete cipője, valamint egy trendi, de egyszerű kabátja, melyben szívesen megy ki az utcára.

11. Egyenes szárú farmer
Sok férfi ódzkodik az egyenes szárú farmertől, ám egy ilyen darabbal egycsapásra a stílusos pasik közé emelkedhet, úgyhogy győzd meg arról, hogy manapság már senki nem vesz bő szárú farmert.

12. Bőrtárca
A férfiak nem szeretik a nagy tárcákat, mi viszont nem szeretjük, ha a tizenéves korában, nagymamájától kapott, szakadt és elnyűtt pénztárcáját kapja elő az étteremben, a romantikus vacsin. Lepd meg egy kicsi, elegáns fekete bőrtárcával!

13. Kötött kapucnis pulcsi
Sportos pasid van, de nem szereted a túl sportos öltözködési stílusát? Beszéld rá egy kötött gyapjú pulcsira, melynek kapucnija van. Nagy divat télen, és még jól is néz ki.

14. Sportos öltöny
Ahogy a hölgyek öltözködésében egyre nagyobb teret kapott a blézer, úgy a divatos pasik is egyre gyakrabban nyúlnak a zakóhoz felsőruházatként. Egy sportosabb öltöny alá akár pulcsit, akár inget vesz, jól fog mutatni!

15. Elegáns alkalmi viselet
Dobd ki a ballagási, kinőtt, kihízott vagy túl naggyá váló öltönyét, és ruházzatok be egy újra. Egy esküvőn vagy hivatalos eseményen így is, úgy is kell majd hamarosan, úgyhogy ne sajnáljátok rá a pénzt. Egy szabály van: méretre szabott legyen. Egy tökéletesen illő öltöny és nadrág mindenkiből szexi és jó pasit varázsol, a rosszul méretezett öltöny viszont mindent elronthat. Jótanács: próbáld ki a szűk szárú nadrágot és a szűkített zakót mélykék színben. El fog állni a szavad!



(Fotók: popsugar.com)