Jump to content

Híresek és jószívűek: a legjótékonyabb sztárok

2014. 11. 16. 23:41

Vannak olyan hírességek, akik nem csak saját hírnevüket szeretik öregbíteni és nem csak élvezik hatalmas vagyonukat, hanem szeretnek visszaadni is. Lássuk, kik azok a sztárok, akik nem csak költenek, hanem jótékonykodnak is.

David Beckham, aki az UNICEF jószolgálati nagykövete, rengeteg gyermekprogram támogatója. Itt épp a 2013-as Fülöp-szigeteki pusztító tájfun sújtotta régióba látogatott, ahol helyi kisgyermekekkel is focizott.

Angelina Jolie szintén az UNICEF jószolgálati nagykövete, és sokat utazik az ENSZ nevében olyan helyekre, ahol segítségre van szükség. A kép 2014-ben készült a libanoni Zahléban, ahol egy helyi menekülttáborban segített Jolie, ahova rengeteg gyermek menekült a szíriai háború elől.

Gisele Bündchen nagy környezetvédő. Gyakran vesz részt hazájában, Brazíliában környezetvédelmi programokban. Itt épp Sao Paulóban ültetett el 80 facsemetét helyi gyermekekkel együtt.

Naomi Campbell a Northern Crown Gyermek Alapítvány egyik legfőbb támogatója, mely árvaházban nevelkedő gyermekek életminőségét hivatott javítani. A szupermodell itt egy moszkvai árvaházban tett látogatást.

Beyoncé elszántan támogatja az amerikai First Lady Let's move, azaz Mozogjunk nevű kampányát, és váratlan látogatást tett New York Harlem negyedének egyik iskolájában, ahol megtáncoltatta a diákokat.

Katalin hercegné is elkötelezett jótékonykodó. 2012 nyarán látogatott el egy hátrányos helyzetű gyerekek szünidei pihenését segítő nyári táborba.

Reese Witherspoon és Jennifer Aniston a Stand Up For Cancer elnevezésű alapítvány rákellenes kutatásokért zajló adomány gyűjtése mellett álltak ki.

Harry herceg is szereti a gyerekeket és a jótékonykodást: itt például egy lesothói hallássérült gyermekeket segítő központban táncolt a helyiekkel.

Neil Patrick Harris az LA mission kampány keretében Hálaadásnapi vacsorát főzött tavaly los angelesi hajléktalanoknak.



Cameron Diazt pedig az sem zavarta, hogy sáros lesz, 2009-ben Bostonban önkéntesekkel épített fel egy kerítést egy elhanyagolt helyen lévő játszótér köré.



(Fotók: popsugar.com)