Jump to content

Téli divat trendek 2014

2014. 10. 30. 12:13

A hideg idő erősíti bennünk a fázós gondolatot: rövidesen itt a tél. Hogy könnyebben elviseld a dermesztő hideget, kezd el felújítani téli ruhatáradat az idei szezon legtrendibb alapdarabjaival!

1. Bolyhos kötöttáru

Nagy méretű, pihepuha kötött kardigánokból és pulóverekből már most óriási választék, így biztosan találsz ízlésednek megfelelőt. Ez jó melegen tart a leghidegebb napokon is, remekül variálható és a réteges öltözködés legfelső darabja lehet.

2. Bőr

Szintén komoly trend lett a bőrrel kiegészített ruhadarabokból. Akár nadrágban, leggingsben, akár felsőruházatban előfordulhat egy bőr csík, vállmegoldás vagy részlet. Szintén sok helyen kaphatsz olyan szövetkabátot, melynek az ujjai bőrből vannak. Ha ilyen alapdarabot választasz, biztosan nem lősz mellé.

3. Térd fölé érő csizma

Merész és bátor választásnak tűnt eddig, idén azonban végérvényesen beköszönt a térd fülé érő csizmák korszaka. Egy ilyen darabhoz szinte mindegy is, mit párosítasz, a combig érő csizma elviszi a komplett öltözéket.

4. Műszörme gallér

A legegyszerűbb kabátot is fel lehet dobni egy műszörme gallérral. Igazi télies darab, melegít, puha és még trendi is!

5. Sapka helyett széles karimájú kalap

Már az őszi divatirányzatok is azt mutatták, hogy egy nagy, széles kairmájú elegáns fekete kalap az igazi párizsi sikket adja az öltözékhez. Ha nem vagy nagy kötött sapkás, vagy nincs olyan hideg, ezek a kalapok a téli szettedhez is remekül mennek.

6. Laza, bő nadrág

Egyre nagyobb divat szoros, alakot kiemelő farmer helyett bő, laza stílusú nadrágot viselni, mintha csak a melegítődet vennéd fel. Előnye ennek a darabnak, hogy eltakarja a problémás testrészeket, és ugyanúgy lehet sportosan hordani, mint egy magassarkúval elegánsabban.

7. Kockás sál

A kockás minta már rég reneszánszát éli, ám ha nem vagy oda a kockákért, elég ha csak egy sálat veszel ebben a témakörben. Elegáns, szofisztikált megjelenést kölcsönöz, ha egyszínű és semleges árnyalatú kabáthoz veszed fel.



(Fotók: popsugar.com, youtube.com, pinterest.com)