Jump to content

Szívtipró sztárok, akik jó házasságban élnek

2014. 10. 20. 13:46

Hollywoodban és a sztárvilágban nem könnyű fenntartani egy házasságot, pláne nem olyan esetben, amikor a férj híres és jóképű. Persze vannak olyan szerencsés, vagy éppen jól választó hölgyek, akik régóta együtt élnek szívtipró férjükkel, és bizonyítják: attól, hogy egy férj jóképű, még jó pár is lehet.


1. David és Victoria Beckham


Nem mondhatjuk, hogy nem volt rögös az útjuk, de a focista és az énekesnőből lett divattervező kiállta az idő próbáját. 1997-ben ismerkedtek meg, két évvel később volt az esküvő. 15 éve házasok, 4 gyermekkel.

2. Denzel és Pauletta Washington

Kevás olyan időtálló, és minden filmjével nagy sikert arató színész van Hollywoodban, mint az Oscar-díjas Denzel Washington. Feleségével, Paulettával 1977 óta vannak együtt, igaz a színész csak többszöri lánykérés után, 1983-ban vette feleségül.



3. Colin Firth és Livia Giuggioli

Colin Firth megszámlálhatatlanul sok szívtiprót játszott már el a filmvásznon, ám valójában egy nőért dobog a szíve már 1996 óta. Liviát 1997-ben vette el, így úgy tűnik, gond nélkül megérik a 20. házassági évfordulót.



4. Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness


Hugh Jackman híres és sármos. Ám 1996 óta, mióta meglátta (a nála jópár évvel idősebb!) Deborát, a szíve töretlenül foglalt.



5. Tom Hanks és Rita Wilson

A méltán híres színész és Rita lassan 30 éve találkoztak egy forgatáson, 1988-ban házasodtak össze, azóta pedig elválaszthatatlanok.



6. Kevin Bacon és Kyra Sedgwick


Ők is csaknem 30 éve vannak együtt, amikor a Lemon Sky forgatásán találkoztak. 1988-ban volt az esküvő.



7. Freddie Prinze Jr. és Sarah Michelle Gellar

Gondoltad volna, hogy a szívtipró Freddie Prinze Jr. és a csodaszép színésznő, Sarah Michelle Gellar 2000-ben találkoztak? Két évvel később összeházasodtak, idén pedig mér két gyermekkel ünnepelték 12. házassági évfordulójukat.



8. Will Smith ésJada Pinkett Smith

Will Smith a Kaliforniába jöttem című vígjáték sorozattal lett híres. 1994-ben a sorozatbeli énjének kerestek barátnőt, a meghallgatáson pedig megakadt a szeme Jadán. Bár a lány nem kapta meg a szerepet, a valóságban Will barátnője lett, idén pedig már 20. évfordulójukat ünneplik.




(Fotók: popsugar.com)