Jump to content

Tippek és praktikák: hogyan tűnj vékonyabbnak?

2014. 10. 16. 18:35

Az egy dolog, hogy a legújabb trendek és divatos ruhák csodásan állnak a szupermodell alkatú lányokon, de mi van azokkal a hölgyekkel, akiknek itt-ott egy kicsit takarniuk kell? Itt a 10 legjobb tipp és praktika, hogyan öltözködj úgy. hogy vékonyabbnak tűnj.

1. Hordj egyszínű felsőt és alsót, mert ez vékonyabbá teszi a sziluetted.

2. Ha mintás ruhát viselsz, a minták legyenek minél kisebbek, kerüld a nagy mintákat.

3. Hordj a ruhád alatt alakfeszesítő fehérneműt, vagy nadrágot. Összehúz mindent, és eltünteti a hurkákat.

4. Egyrészes ruhák közül olyat válassz, amely csípőnél szűkített és lefelé szélesedik, azaz a szoknya része lebegősebb.

5. Fontos, hogy a ruháid feszesek legyenek ott, ahol kell, de bővebbek ott, ahol takarni akarsz valamit. Figyelj, hogy ne lógjon rajtad a ruha, csak ápolva takarjon.

6. Színblokkolással is csalhatsz optikailag, ha olyan ruhát választasz, mely a csípő vonalánál függőlegesen ellentétes színű, mint a ruha többi része, ezáltal slankítva a látványt.

7. Ha magassarkút húzol, már eleve hosszabbnak tűnik a lábad, de ha a magassarkúd még semleges színű (azaz nude, vagyis bézs árnyalatú), nem csak hosszabbnak, hanem vékonyabbnak is tűnik majd a lábad.

8. Szerezz egy szűkített fazonú blézert, mely kihangsúlyozza a csípőd vonalát, és szép formát ad felsőtestednek.

9. Hegyesebb orrú bokacsizma szintén segít az alacsonyabb, ám teltebb hölgyeknek abban, hogy nyújtottabbnak tűnjön az alakjuk.

10. Az öv - különösen a nem éppen szoros ruhák vagy felsők esetében akkor segíthet, ha a csípőnél fogod össze, így hosszabbnak és ezáltal vékonyabbnak tűnik majd a törzsed alsó kétharmada.

(Fotó: milabyc.com)