Jump to content

Divat: kombinációk, melyek mindig működnek

2014. 10. 15. 22:06

Sokszor állunk a szekrényünk előtt és kétségbeesetten mondogatjuk: nincs egy rongyom, amit felvehetnék! Ne feledd, ha megvannak az alapdarabjaid, van néhány olyan kombináció, mellyel nem lőhetsz mellé.

1. Selyemblúz és szűk nadrág

Egy szép selyemblúz szűk fazonú nadrággal bármikor jó megoldás. Ha balettcipővel vagy csizmával hordod, mindennapi viseletnek is tökéletes, ha viszont magassarkút húzol hozzá, alkalmi viseletnek is kiváló.



2. Fekete és fehér

A klasszikus fekete-fehérrel sosem hibázhatsz. Fehér felső és fekete nadrág vagy szoknya, vagy fordítva - teljesen mindegy.



3. Bő pulóver és szűk szoknya

Egy kényelmes, bő kötött pulóver kényelmes viseletét kihívóbbá tehetjük egy szűk fazonú miniszoknyával, ami ráadásul igazán trendi őszi kombináció.



4. Rövid top és csípőszoknya

Óriási divat lett az úgynevezett crop top, azaz a derék felett véget érő felső, melyhez húzz csípőszoknyát, hogy igazán trendi és ízlésesen elegáns legyen.



 

5. Blézer és rövidnadrág

Akkor sem kell lemondanod nyári rövidnadrágjaidról, ha itt az ősz! Hordd harisnyával és vegyél egy blézert hozzá: tuti siker!



6. Csíkos póló és farmer


Örök kombináció, mely minden körülmények között működik. Egyszerű, visszafogott, mégis mindig trendi.



7. Rövid lenge ruha és szexi magassarkú

Ha alkalmi öltözékre van szükséged, válassz egy lenge, rövid nyári ruhát egy igazán ütős magassarkúval. Egyszerű, de hatásos kombináció!


 


8. Motoros dzseki és szinte bármi


Ősszel a motoros dzseki az igazán menő. Bőr vagy műbőr, a lényeg, hogy szűkített fazonú legyen. Ha van ilyen kabátod, már könnyű a dolgod, mert szinte bármivel megy. Farmerrel, szoknyával, ruhával, sportosan vagy elegánsan, mindenhogy variálható!

 

 

(Fotók: wheretogetit.com, pinterest.com)