Jump to content

Hordd kedvenc nyári ruhadarabjaidat ősszel!

2014. 10. 07. 18:23

Még mindig nincs szíved eltenni jövő nyárra kedvenc farmer sortodat, könnyű virágos ruháidat, vagy fehér koktélrucidat? Íme néhány divat tipp, hogyan viseld ezeket a darabokat ősszel.

Mimi Ikonn azeri származású, Torontóban felnőtt, jelenleg Londonban élő divatblogger és stylist, aki nem mellesleg saját alapítású magas minőségű póthajakat forgalmazó cégét irányítgatja 28 évesen.

Youtube videói rengeteg inspirációt adhatnak számodra is, most például azzal kapcsolatban, hogyan ősziesítsd nyári ruhatáradat.

1. Farmer sort


Húzz alá fekete nejlonharisnyát, viselj hozzá hosszú ujjú pólót, bokacsizmát és kheki színű őszi kabátot. Sminkedben válts sötétebb rúzsra, hogy mindenben passzolj az őszi trendekhez.

2. Nyári ruha vagy szoknyanadrág (romper)


Jöhet megint a fekete harisnya és a bokacsizma, majd kapj fel egy fekete bőrdzsekit és vigyél egy fekete kistáskát magaddal. A szettet egy elegáns, fekete kalappal is kiegészítheted, mely igen nagy divat 2014 őszén.

3. Fehér nyári koktélruha

Melegítsd magad egy fekete blézerrel vagy kardigánnal, amelyet nőiesebbé tehetsz, ha az egész szettet körbefogod egy klasszikus, aranyszínű, vékony övvel. Ha igazán hűvös van, testszínű vagy fekete harisnyával viseld, és persze kötelező a fekete magassarkú!