Jump to content

Tetőtől talpig farmer: tippek, hogy trendi legyen

2014. 10. 06. 17:16

Farmert farmerral? Nehéz dolog. A trend mostanában kezd újra divatba jönni, ám vigyáznod kell vele, mert könnyen elronthatod az összhatást vagy áteshetsz a ló túloldalára. Ha mégis ráveszed magad arra, hogy farmert farmerral viselj, fogadd meg az alábbi jótanácsokat!

1. Illik rád?

Farmert farmerrel csak úgy viselj, ha a két darab olyan hatást vált ki együtt, mint egy jól megkomponált szett és nem csak egy összedobott, nem átgondolt szerelés. Fontos, hogy a nadrág és a felső külön-külön jól álljon rajtad, Azaz szűk, alakodat kiemelő legyen a nadrág, az ing pedig szűkített fazonú és megfelelő méretű. Lötyögő, régi, öröklött darabok nem fognak együtt jól mutatni.



2. Figyeld a színt

Az alap, hogy két különböző árnyalatú farmer darabot válassz egymás mellé. Fontos tudnod, hogy a sötétebb színek polírozottabb hatást keltenek, két világos színű farmert nehéz jól összehangolni. Sosem lősz mellé, ha egy sötétebb színű nadrághoz egy világosabb, kopottabb inget választasz.
 


 

3. A részletekben rejlik a titok

Egy farmer összeállítás akkor kerek, ha a kiegészítők is jól mutatnak. Trendinek és tudatosnak fog tűnni farmer külsőd, ha egy semleges színű, hegyes orrú, divatos magassarkút választasz mellé, és feltűnő, modern nyaklánccal vagy karkötőkkel dobod fel a szettet.



(Fotók: tcfashion.com, sincerelyjules.com, inmylittlemind.com)