Jump to content

Cara Delevingne & Topshop legújabb kampánya

2014. 07. 30. 13:42

Most egy újabb kampányban láthatjuk Delevingne-t, ami külön megtiszteltetés számára, mivel ő az első modell, aki egyedül reklámozza a Topshop legújabb kollekcióját az egész világon. Lássuk a gyönyörű képeket!

A 22 éves szupermodell még mindig nem ment ki a divatból, sorra kapja a felkéréseket a legnagyobb divatházaktól. Főleg szemöldökéről ismert lány, Kate Moss kollekciója után reklámozza a márka legújabb darabjait.

A modellt főleg brit márkák kampányaiban láthattuk, volt már a Burberry és a Mulberry reklámarca is, sőt az utóbbinak külön kollekciót tervezett. Ezen kívül van egy-két nemzetközi divatház, akinek dolgozott, köztük DKNY és Yves Saint Laurent. Hihetetlen, de pár év alatt és több Vogue címlap után, még mindig karrierje csúcsán van, amit lehet, hogy szexepiljévé vált szemöldökének is köszönhet.

A divatház 2014-es őszi-téli globális kollekcióját hirdeti, amiknek a képei a boltokban, és különböző magazinokban is látható lesz. Reméljük a cég kreatív igazgatója végül rászánja magát, hogy Cara-val is csináltasson egy külön kollekciót, csak úgy, mint pár hónapja Moss-szal. Ugyanis a fiatal szépség stílusáról is ismert, ami nem az átlagos jó kislányos imidzset képviseli.

Cara a képeken egytől-egyig gyönyörű, mondjuk arckifejezését többször is változtathatta volna, de ezt elnézzük neki.

Forrás és fotók: www.vogue.com