Jump to content

Próba-baba otthonra? Igen!

2014. 02. 20. 08:00

Hány éves vagy? Tulajdonképp mindegy is, hiszen „nőből vagyunk” - szokták mondani a férfiak, de ennél sokatmondóbb az a megállapítás, hogy a nők valójában nem a férfiaknak öltöznek, hanem egymásnak. Hölgyeim, úgy tűnik versenyben vagyunk, ha tetszik ha nem! Pedig a lényeg nem itt van, hanem inkább abban értünk egyet, hogy „jól kinézni”, egyszerűen jó. Pusztán azért, mert jobb a napunk tőle.

Téged is érdekel mi a trendi, mik a legújabb hírek és milyen irányokban hisznek idén a menő divattervezők? Akkor tarts velünk! Olvashatsz nálunk mostantól a legújabb kollekciókról, kampányokról, külföldi eseményekről, és adunk tippeket mindennapokra vagy elmondjuk véleményünket mit látunk a nagyvilágban.

Benne vagy?

Túl vagyunk az újévi fogadalmakon, lassan itt a tavasz is, tehát semmi nem ment meg minket attól, hogy megfogadjuk: idén még többet fogunk tenni magunkért, mint tavaly! Mi csajok például –bár egyáltalán nem állunk rosszul ebben a motivációs versenyben - vettünk egy próbababát január első hetében. Már maga a beszerzése sem volt könnyű, mint kiderült Budapest nem hemzseg ettől a terméktől, minőségi tekintetben pláne. De csakazértsem akartunk Bécsig elmenni, elég volt a Soroksári út végéig. Ott viszont sikerült végre. A „de szuperül néz ki!” érzés ugyanis ott kezdődik, hogy észreveszünk máson egy jó cuccot, megkívánjuk, akarjuk, eltervezzük, és mi magunk is összerakjuk.


Fotó: F.Laura

Néhány tipp kezdőknek, hogyan tervezzük meg, mit is vegyünk fel:

- Csinálj tervet a hétre! Időjárásjelentés, programok, és hangulat. Nagyjából ezek határozzák meg leginkább mihez nyúlunk aznap a szekrényben. A hangulatot leszámítva mindez tervezhető. Hát akkor tervezd meg! Elég csak nagyjából, már az is sokat segít reggelente. Gondold végig mi vár rád a héten, nyisd ki a szekrényed és jöhetnek a variációk!
- Nézz körül az utcán! Láttál olyat, amire utána vágyakozva visszagondoltál? Nyilván. Találd ki Te is újra! Szürke nagy pulcsi cuki bojtos sapkával? A legtöbb ötlet nem pénztárca kérdése, hanem tényleg az ÖTLETEN múlik.
- Tanulmányozd a divatlapokat! Ne csak átlapozd és elfelejtsd, próbálj meg emlékezni! Gondold végig mi van otthon hasonló, netán olyan kombináció, ami magadtól eszedbe se jutna. Ha megnézed a legtöbb fotó a beállításon, egy-egy kiegészítőn és a sminken múlik. Össze tudod Te is rakni, csak figyelj a részletekre!
- +1 jótanács: a jól kinézés az ápoltságnál indul. Cigiszag, zsíros haj - nem menő. A legjobb cucc is rosszul fog állni, ha napok óta nem mostál hajat, töredezik a körmöd és lusta vagy feltenni egy szemspirált. Ha minderre odafigyelsz, már egy trikó is jól fog állni.

Gyerünk, csinálj Te is próbababa-tervet, mit látnál szívesen magadon! Sok sikert!