Jump to content

25 hosszú szárú csizma télre

2013. 12. 06. 17:45

Egy hosszú szárú csizma mindenképp elkél a hidegben, hiszen nagy előnye, hogy melegen tartja egész lábszárunk. Idén választék van bőven, és még bélelt, jó meleg változatra is lehet bukkanni.

Válasszunk a hosszú szárú csizmák között akár lapos, akár magassarkút, mindkettővel egy csipetnyi eleganciát csempészhetünk megjelenésünkbe. Az idei választék között ismét a nagy visszatérő a lovaglócsizma, ami egyszerre kényelmes és kifinomult, az egyszerű szabásvonalú csizmák között pedig igazán széles palettáról válogathatunk. Színek tekintetében a bézs, barna, szürke, zöld és a nem feltűnő kék árnyalat mellett a fekete az abszolút kedvenc. Különlegességet a szegecsek, láncok, rojtok, csatok és arany elemek jelentenek, amitől így a csizmák hol elegánsak, hol vagányak, de sohasem unalmasak. Különböző textúrák párosítása is előfordul egy csizmán belül, az egyik legkedveltebb a bőr és a velúr mixe.

Összeállítottunk egy kis válogatást lelőhellyel és árral feltüntetve, hogy már előre kiválaszthasd, melyik fazon, stílus, esetleg részletkidolgozás számodra a legnyerőbb.