Jump to content

3 egyszerű és mutatós frizura hosszú hajból

2013. 11. 12. 16:00

Amikor kevés az idő, de valami kevésbé szokványos frizurával még fel szeretnéd tenni arra a bizonyos i-re a pontot, akkor jöhetnek jól az egyszerűen elékészíthető, mesterfodrászt nem igénylő, képekkel illusztrált „frizuracsodák”. Most 3 olyan ötletet mutatunk, amivel változatosabbá teheted a hétköznapok hajviseletét.

A hosszú haj előnye, hogy nemcsak kiengedve hordható, hanem feltűzheted, befonhatod, kontyba tekerheted, besütheted, csavarhatod és ezeket mind ezernyiféleképp variálva elkészítheted. A leggyorsabb mind közül a lófarok készítése, ami néha megbolondítható egy kis csavarral. Ne tévesszen meg ez a látszólag alapvető hajviselet, mert könnyedén elegáns frizura varázsolható belőle. A következőkben három frizurát mutatunk három különböző stílusban, hogy könnyedén megtaláld a hangulatodhoz, vagy épp az alaklomhoz megfelelőt, legyen az akár egy bulizós éjszaka, munkás hétköznap vagy romantikus vacsora. Otthon is lehetsz a copfkészítés mestere, csak kövesd a képeket lépésről-lépésre.

Kócos lófarok

Ez a lépcsőzetes frizura megidézi a 90-es éveket. A fejtetőnél megemelt, lépcsőzetesen összefogott és kissé kihúzkodott hajtól vagány lett az összkép. Mielőtt elkezded, készíts magad mellé egy finom fogú fésűt, hajcsatot, és hossztól függően 5-8 hajgumit.

 

Hullámos lófarok

Egyszerű és gyönyörű, a göndör fürtöktől pedig dúsabbnak hat a hajad! Kezd azzal, hogy megemeled fejtetőnél a frizurád és összefogod. Győződjön meg róla a készítés előtt, hogy van melletted egy finom fogú fésű, három hajgumi, hajsütővas és hajlakk.

 

Elegáns lófarok

Végül, de nem utolsósorban, jön egy elegáns, hátrafésült verzió, ami remek lehet sokféle alkalomra. Szükséges hozzá egy körkefe, egy hajgumi, néhány hullámcsat, esetleg hajwax a biztosabb tartás érdekében.

Forrás: www.brit.co