Jump to content

5 perc alatt elkészíthető frizurák hosszú hajból

2013. 10. 02. 11:45

A reggel a nap egyik legkritikusabb pontja, hiszen legtöbbször az előre elegendőnek szánt idő a gyakorlatban mégsem bizonyul elégségesnek, így sokszor lemondunk például olyan dolgokról, hogy frizuránkat változatosabban készítsük el. Most mutatunk 5 villámgyorsan elkészíthető frizurát, ami akár egy zűrösebben induló reggeli készülődésbe is beleférhet.

Stílusos fonott konty

Kedves, bájos, romantikus frizura, ami a képek és a videó alapján egyszerűen elkészíthető. Ehhez mindkét oldalon vegyünk két-két kisebb tincset és fonjuk be. Ezt a négy fonatot hátul fogjuk össze hajgumival, majd az egész hajat összefogva a tarkónál, még egy fonás (akinek rövidebb a haja, annak ez a rész elhagyható), majd feltekerés kontyba. Már csak csatokkal kell rögzíteni.

 

 Forrás

Frufru kendővel

Ha ki szeretnéd próbálni, hogyan állna neked egy frufru, nem kell feltétlenül olló után nyúlnod, elég csupán egy trükk, hogy meglásd, jól állna neked. Ehhez fogd össze a hajad fejtetőnél, tekerd kontyba, de hagyj annyi hajat előre lógni, amennyi majd a frufruhoz kell. Tűzd meg a hajad csatokkal, és már csak a kendő megkötése maradt hátra.

 Forrás

Laza fonat

Ez a kissé kócos hatású fonat nem kislányos hatást kell, ellenkezőleg, nagyon is szexi. Tökéletesen illik bármelyik évszakhoz, így egy őszi sétához, egy kellemes vacsorához is bátran elkészíthetjük.

 Forrás

Rendetlen konty

Egy tökéletesnek nem mondható konty, ami inkább annak a látszatát kelti, hogy most pattantál ki az ágyból. Képekben lépésről-lépésre követheted, hogyan készül. Először fogd össze a hajad és húzd felfelé egyenesen. A hajtövénél fogva kezd el csavarni, majd lazán tekerd kontyba a fejtetőn. Csatokkal rögzítsd, végül húzz ki néhány szál tincset.

 Forrás

Elegáns lófarok

Lófarok egy kis csavarral, amitől a hétköznapi frizura elegánssá válik. Esküvőre, romantikus vacsorára, vagy akár a hétköznapokon is tökéletesen megfelel, ha valami nem szokványos frizurára vágynál. Nézd meg a videót, és készíts el ezt a romantikus frizurát.

Forrás