Jump to content

Kilenc dolog, amit nem tudtál Donald Trump New York-i otthonáról

2016. 11. 17. 17:05

Az újdonsült miniszterelnök kategorikusan kijelentette, hogy lehető legkevesebb időt akarja tölteni a Fehér Házban. Az ötödik sugárúti penthouset elnézve és a jó ízlést félteérve, talán érthető miért.

Donald Trump az első olyan amerikai elnök, akinek az otthoni fényűzést a Fehér Ház szolidabb pompájára kell(ene) cserélnie, csakhogy nem igazán fűlik hozzá a foga. A Trump Torony legfelső három szintjén elterülő luxuslakásba ide kattintva leshetsz be.

Az elnökválasztás, a kiköltözés, és a sajtószenzáció margójára, összegyűjtöttünk kilenc érdekességet a 45. amerikai elnök sokat firtatott New York-i otthonáról, amelyek Trumphoz mérten is bővelkednek túlzásokban.

1.) A Trump család ötödik sugárúti luxusotthonának szomszédjai nem holmi gazdag öregurak és befolyásos asszonyok. Nem bizony. A legközelebbi szomszédok a Tiffany and Co., Harry Winston, .Bergdorf Goodman,és Louis Vuitton.

2.) „Kertként” pedig a Central Park funkcionál, ami néhány sarokra található Trumpéktól.

3.) A Trump Torony, A sötét lovag – felemelkedés című filmben a Wayne Enterprises bázisaként szerepelt.

4.) A torony legfelső három szintje alkotja a penthouse-t, ami összesen harmincezer négyzetméteres.

5.) Ami az enteriőrt illeti, a rokokó és a barokk kézjegyek keverednek benne, megbolondítva tonnaszámnyi arannyal.

6.) Otthonukból mesés panoráma nyílik a Central Parkra, New Yorkra és a szomszédos New Yersey-re. Persze mindez az 58 emelet magasról tárul a szem elé.

7.) A penthouse minden pontján Melania és Donald 2005-ös esküvői fotói bukkannak fel. Nincs olyan fénykép a lakásról, ahol ne lenne a háttérben fellelhető egy.

8.) A családi reggelik során a gyümölcsöket aranytálkában szolgálják fel Trumpéknak.

9.) A lakás tele van angyalok szobraival, sőt a nappaliban egy angyalokat ábrázoló freskó is található.

Trump a Fehér Házba költözése kapcsán azt mondta, nem változtat majd annak megjelenésén sokat, de személyiségének apró részletei fellehetőek lesznek. Csak olyan Trumopsan.

 

 

(Forrás: marmalade.hu | Fotó: pexels.com)