Jump to content

DIY abroncs fotel, mert a gumi is számos lehetőséget rejt!

2016. 06. 28. 16:20

Elkelne egy jó fotel, de drágállod a kínálatot, nem találsz ízlésednek megfelelőt, és mindegyik szakasztott mása a többinek? A megoldás négy keréken érkezik.

Abroncsból csomó szuper dolgot lehet készíteni, a kerti tótól elkezdve, a kutyafekhelyen át a gyerekfotelig. A lehetőségek tárháza kimeríthetetlen!

Adj új életet, a leselejtezet gumiknak

Ne dobd ki, ne gyűjtsd, ne égesd el, inkább használd fel és készíts menő fotelt belőle, aminek a család legkisebb tagja képtelen lesz ellenállni. Sőt, annyira menő, hogy gyermekes barátaid csodájára fognak járni!

Amire szükséged lesz hozzá:

- abroncs
- párna
- festék
- az abroncs méretével megegyező falemez
- ragasztópisztoly

Elkészítése

Az első és legfontosabb lépés, hogy tisztítsd meg kívül, belül a gumit, használj bátran fertőtlenítő szert!

Az alapos sikálás után jöhet a festés. Legalább két rétegben mázold le a gumit, és várd meg amíg mindegyik réteg alaposan megszárad. Ez nagyjából 3-4 órát is igénybe vehet, hőmérséklettől függően.

Jöhet a falap, amit applikálj a gumi egyik felébe, és alaposan fogasd az oldalához vagy a pereméhez. Ez adja majd a fotel alját, így fontos, hogy alaposan fixáld.

Utolsó lépésként jöhet a puha párnak és színes huzat, ami feldobja és kényelmessé varázsolja a csemetének szánt fotelt. Jól néz ki, igaz?

 

Kép: grillo-designs.com