Jump to content

Rajzasztal egy kicsit másképp

2015. 03. 13. 22:52

Tervezőknek és álmodozóknak, diákoknak és élethosszig tanulóknak, kisgyermekeknek és rajzmániás nagyszüleiknek, meetingre készülőknek és a leghosszabb bevásárlási listát készítőknek, egyszóval mindenkinek ajánljuk ezt a remek papírtekercses asztalt.

A kreatív asztalos modellezni tudja a részleteket, sablon alapján elkészíti. Ajánlhatjuk Neki, hogy könnyen szétszedhető változattal álljon elő, így bármikor előkaphatjuk, ha nagy tervezési munkában vagyunk éppen, míg egyéb esetben lapraszerelve elrejthető az ágy alatt vagy a gardób szekrény mellett.

A papírtekercs beszerezhető dekorációs alapanyagokkal foglalkozó üzletekben, hobbiboltokban. Azonnal kiteríthető az asztallapra, mindkét végén beállítva a tekercset, azok le és feltekerhetőségét. Eképp biztosítható, hogy megfeszüljön a papír és valóban hasznosan alkalmazhassuk a munka vagy a játék során. Ezzel a megoldással szeretnénk fenntartani a kedvet a manuális alkotáshoz, tervezéshez.

Tudjuk, hogy szükség van a követhetetlen tempóban fejlődő tervező és rajzolóprogramokra, ám szeretnénk hinni, hogy a kreativitás kézi vezérlésű megnyilvánulása sem hanyagolható el. Ötletes és hasznos lehet abban a helyzetben is, amikor akár laptop mellől, ám egyhuzamban inspirálódunk, s jobban összeáll bennünk a sok elképzelés, ha folyamatosan megjelenítjük lapon, ha a munkánk mellett megcsörrenő telefonon elhangzottakról nem árt jegyzeteket készíteni vagy ha tervezési folyamatba vágunk bele, s jól jön időnként visszatekinteni, pontosabban visszatekerni az előzményekre.

Ugye egyszer Te is kipróbálnád?

(fotó: kcamara.com)