Jump to content

Nagy macska a házban

2014. 10. 22. 22:38

A párducminta a luxus előszobája. Gondoljunk csak bele, milyen hatást ér el pusztán a fekete pulcsi mellé felvett párducmintás sál. Hasonlóan stílusosnak és elegánsnak érezzük azt a helyiséget, ahol mértékkel ugyan, de szerepel a jellegzetes minta.

Ez pedig alapszabály, mert a túlságos felhasználás végtelenül rossz irányba tereli az egyébként magaskategóriás érzést. Amennyiben jól használjuk határozottan izgalmassá tesszük a helyiséget, legyünk hát merészek. Tulajdonképpen mindegy, hogy milyen anyagon, felületen szembesülünk a különleges látvánnyal.

Lehet kárpit vagy díszpárnahuzat. Fontos a vagy, mindenképpen kerüljük a kettő egyidejű alkalmazását.

Tapéta esetén se essünk át a ló túloldalára, bőven elegendő, ha egyetlen falat díszít, a többi kapjon semleges színt. Ezzel fokozhatjuk a hatást, még erőteljesebb lesz a vizuális élmény.

Merész választás a lépcsőszőnyeg leopárd mintával, elsőre talán fanyalgunk, ám minél tovább nézzük a képet, annál jobban elismerjük, hogy ezúttal is nyert a bátorság, hiszen jól egymáshoz hangolódnak az itt használt anyagok, színekés minták.

Íme a tökéletes prezentálása mindannak, ami a mai kavalkáddal-keveredéssel felruházott trendi lakberendezési stílusra jellemző. Eltérő színek, minták, közel sem stílustiszta bútorhasználat. És mégis működik, megragadó és nagyon csajos.

Nem kerülte el a dekorációs eszközökkel való megjelenést sem, könnyedén illeszkedik tematikus rendezvények díszítéséhez.

Igazán kreatív módon díszíthető leopárd mintával otthonunk, kezdetben szemezgessünk a lakberendezési kiegészítők világából, kóstolgassuk a mintát, utána vágjunk bele a nagyobb felületű alkalmazásba.

(fotó: temodesigns.com, wowwallpaperhanging.com.au, pinterest.com)