Jump to content

Mi legyen az uzsonna? – 18 látványos ötlet

2014. 01. 10. 14:45

Tegyük egy kicsit izgalmasabbá az étkezéseket! A picik ízléséhez és képzeletvilágához igazítva nemcsak egészséges, hanem lenyűgöző fogások készíthetőek. A tálalás is lehet móka, mutatjuk hogyan!

Ha újra gyerek lehetnék, rajonganék értük és biztos, soha nem feledném… Akár szabadott volt, akár nem, merjünk játszani az ételekkel. A pinterest-ről gyűjtve inspirációkat hihetetlenül kreatív gyerekbarát tálalási ötleteket találtunk. Lenyűgözőek, és a legjobb az egészben, hogy a legtöbbet könnyedén el lehet készíteni. Csak nézzünk szét a konyhában, mivel tudunk dekorálni, és kezdődhet az alkotás. Fiúknak, lányoknak, kicsiknek és kicsit nagyobbaknak is!

Nagyon aranyos és borzasztó könnyen elkészíthető ez a kedves csiga szendvics. A banánt csak meg kell hámozni és tányérra tenni. Utána két szelet kenyeret kör alakúra vágni (lehet nagyobb pohár segítségével is), közte kenjük meg mogyoróvajjal vagy nutellával, a tetjére pedig dzsemből nyomjunk spirálformát. Ezt helyezzük a banánhoz csigaháznak. Ropi a csiga csápjának, dzsem a szájának, és két csoki a szemének.

Még több ötlet, ami a gyerekeknél biztos sikert arat:

Képek forrása: pinterest.com