Jump to content

Őszi dekoráció almával

2013. 09. 23. 14:15

Az édes, ropogós alma rendkívül sokoldalú gyümölcs, amit a következő képek is bizonyítanak. Nemcsak enni érdemes, hanem tökéletes kiegészítője lehet ajtónknak, és őszi hangulatot csalhat otthonunkba is. Használjuk ki a szezon adta kínálatát, és dekoráljunk bátran almával.

Csokor és asztaldísz

Bármilyen meglepően hangzik, az alma tökéletes alapja lehet ősszel csokor, koszorúk és girlandok készítésének. Levelekkel, bogyókkal vagy virágokkal díszítve remekül mutat még az asztal közepén is.

 

Ajtóra, falra, bejárathoz

A bejárati ajtóra készített koszorúhoz is használhatunk almát, ami tökéletesen passzol vesszőalaphoz. Ehhez jöhet még néhány levél és bogyós ág. A verandára egy alma girlandot is akaszthatunk, a teraszon pedig rendkívül jól fog mutatni cserépben erica nevű hangaféle virággal megtűzdelve.

 

Székre, asztalra

Esküvőkön is jól mutat a székre akasztott alma füzér, de egy hétvégi kerti összejövetelen is meglepő hatást érhetünk el vele. Ültetőkártyaként is tehetjük asztalra, vagy szalvétába bugyolálva mindenki tányérjába.

 

Nappaliba

Gyertya köré, vagy akár magában - mindkét variáció tökéletes, hiszen ez az egyszerű, mégis látványos megoldás az ősz hangulatát varázsolja otthonunkba.

 

Gyertyák

Még egy alma is lehet gyertyatartó, csupán ki kell vágni a kis mécses helyét. Jól mutat egy vízzel teli tálban, de magában is a lakás bármely pontján elhelyezhető.

Képek forrása: pinterest.com