Jump to content

Levél a Mikulásnak, válasz a Mikulástól

2016. 11. 24. 17:00

Vészesen közeledik december 6-a, azaz Mikulás napja. A kisgyermekes szülők már talán a tollat és a papírt is előkészítették, amire gyermekeikkel közösen megírják a levelet a Mikulásnak. Ebben foglalják össze óhajukat.

Talán csak gyermekkorunkban volt olyan lázas hangulatú a Mikulás napja, mint amit akkor él újból az ember, amikor gyermeke születik. Az élmény és a láz újból felhevül, de már más vetületet kap. A Mikulásnak szánt levél nagy rákészülést jelent a gyerekek részéről. Amelyik már tud írni, megfogalmazza vágyait, papírra veti, a kisebbek szülői segítséggel készítik el a levelet. Általában még rajz is készül a Mikulásnak, amit majd úgy hálál meg a hófehér szakállú, idős ember, hogy a gyerekek vágyát teljesíti egy-egy ajándék formájában és/vagy válaszol a levelekre.

A gyerekek imádják a karácsonyi időszakot. Izgalmas napok következnek, és már napirendi téma a Télapónak való levélírás. Valóban el lehet kezdeni.

Kapott már gyermeked levelet a Mikulástól? A legtöbbször csak a megkapott ajándékban érzékelik a gyerekek a jóságos Télapó ténykedését, de még inkább megerősíthetjük bennük a csodát, ha egy igazi levelet kapnak a Mikulástól.

Összegyűjtöttünk néhány oldalt, amely abban segíti a szülőket, hogy gyermekük számára igazi örömöt és meglepetést jelentsen december 6-a.

A Mikulásiroda háromféle levélcsomagot kínál fel. Nemcsak értékben, de tartalomban is változnak a csomagok. A levelek értékében már a szállítási díj is bele van kalkulálva és a Mikulás csomagja házhoz megy. A három levélcsomag más-más tartalommal rendelkezik. Az éréknek megfelelően nő a csomag tartalma is. Nem csak gyerekek kaphatnak levelet a Télapótól, hanem a felnőttek is.

Ha az igazi lappföldi Mikulástól vártok levelet, akkor EZT az oldalt kell felkeresni és a magyar nyelvű levél kiválasztása után ki kell tölteni az űrlapot, fizetni a költséget és várható a levél.

Egy sokkal költségkímélőbb megoldást kínál EZ az oldal. A Mikulástól érkező levél önmagában is megállja a helyét, de finomságokkal ki lehet egészíteni és a levéllel együtt igazán jó ajándék.
Szintén egy pénztárcakímélő megoldást képvisel a gyakorolj.hu oldala. Ha személyesebb és kellemes meglepetést szeretnél gyermekednek szerezni, akkor ezzel sem lőhetsz mellé.
Az ehhez hasonló oldalak mellett letölthetők olyan levélpapírok, amelyekre a gyerekek leírhatják a Télapónak szánt gondolataikat. Néhány levélpapír, bélyeg és boríték is megtalálható ITT.

Természetesen akár saját készítésű levélpapírt is készíthet a gyermek, amelyhez bármilyen technikát felhasználhat. Szárnyalhat a fantázia és várható az ajándék, a levél.

(Forrás: marmalade.hu | theodysseyonline.com, blogs.transparent.com/képek)