Jump to content

Szadomazo ruhában az iskolai farsangon?

2015. 03. 10. 11:17

Valószínűleg csak nagyon trendi akart lenni az a kisfiú, aki a legújabb őrületet követve választotta meg a maszkaráját az iskolai farsangon. Kizárták őt érte.

Az egyik manchesteri iskolában megrendezésre került az idei farsang keretében a Könyvek Világnapja, amikor arra kérték fel a gyerekeket, hogy öltözzenek be egy híresebb könyv egyik szereplőjének. A 11 éves Liam Scholes pedig gondolt egy nagyot, és megjelent annak a könyvnek a főszereplőjeként, amiről mostanában mindenki olyan sokat beszél.

A kissrác A szürke ötven árnyalatának különleges szexuális ízléséről elhíresült Mr Gray elegáns, szürke öltönyét kapta magára, és hogy még érthetőbb legyen a jelmeze, a kezébe egy szemkötőt és lekötözésre alkalmas kábeleket is szorongatott. A brit középiskola azonban nem vette igazán jó néven, hogy tanulójuk a szadomazo-rajongó milliárdos képében szeretne tündökölni, ezért a csalódott Liamot kizárták a programból.

Liam édesanyját, aki egyébként maga is tanár, teljesen felháborította az eljárás, hiszen a fia kosztüme szerinte csupán jópofa viccnek készült. A BBC-nek adott interjúban elmondta, hogy fia természetesen nem olvasta E.L. James regényeit, de még a 18 karikás filmet sem látta. A film reklámja és előzetese azonban minden korosztály számára elérhető volt, így teljesen természetes, hogy a 11 éves kisfiú beszél róla a barátaival.

Az iskola többi tanulója is felnőtt karakternek öltözött be, így több James Bond, illetve egy-egy orvlövész is színesítette az ünneplő tömeget.

-Ha ők mehetnek felfegyverezve az iskolába, akkor azt hiszem az én fiam is megjelenhet kábelköteggel a kezében. –nyilatkozta a sértett édesanya.

(Kép: home.bt.com)