Jump to content

Eva Mendes az anyaságról

2014. 12. 04. 11:15

Szeretnéd tudni, vajon milyen lehet Ryan Goslinggal együtt gyereket nevelni (és nem csak az álmaidban)? A barátnője, Eva Mendes most elárulja neked, sőt, még a humorát is megcsillogtatja!

Idén szeptemberben adott életet a színésznő Esmeralda nevezetű kislányának, amivel valószínűleg sikerült újabb tőrt döfnie az irigységtől már amúgy is élénk sárgára változott hölgyeken a világ minden táján. Nem elég, hogy Mendes elhalászta az orruk elől a világ egyik legszexibb férfiának kikiáltott Ryan Goslingot, de még közös utóddal is megajándékozta a sármos férfit.

Az elmúlt két hónap az újdonsült szülőknek is számtalan kihívást tartogatott, sőt, valószínűleg jóval többet, mint egy átlagos szülőpárnak, hiszen a sztárpáros még abba is temérdek energiát kellett hogy fektessen, hogy újszülöttjüket elbarikádozzák a minden sarkon rájuk leselkedő papparazziktól.

Hogy valamennyire azért mégiscsak kielégítsék a közvélemény rettentő kíváncsiságát, Mendes egy interjúban elárulta, milyen érzés Goslinggal együtt gyereket nevelni.

Ebből kiderül, hogy a kislány, akinek érkezésére mindketten nagy várakozással készültek, Victor Hugo A Notre Dame-i toronyőr című regényének egyik szereplője után kapta az Esmeralda nevet. A névnek családi vonatkozása is van, Mendes nagymamáját ugyanis Amadanak hívták, ami spanyolul azt jelenti: ’szeretett’.

A friss anyuka Goslingon kívül is temérdek segítséggel van elkényeztetve, nagymamák és nagynénik egész hada lesi a csodababa minden kívánságát. Ennek ellenére Mendest gyakran fogja el a kétség és a bizonytalanság, ilyenkor az internetes közösségek anyukáihoz fordul tanácsadásért és együttérzésért, hiszen ő is csak olyan, mint más újdonsült édesanya: egyenlőre az alváshiánnyal és az éjszakai sírással küzd.

-Már az nagyon sokat segít, hogy tudom, nem vagyok egyedül a problémáimmal, és más anyukák is ugyanezeken a gondokon és érzéseken mennek keresztül.

És míg a gyereknevelés is nagyon strapás tud lenni, Mendes elismeri, hogy Esmeraldának valószínűleg még nehezebb a dolga:

-Számára minden csupa küzdelem. Én például a kilencvenes évek óta nem hánytam. Esmeralda viszont másodszorra dobta ki a taccsot csak amióta belekezdtünk ebbe az interjúba.

(Vanity Fair, kép: celebuzz.com)