Jump to content

Egykedvű bulldog tüllszoknyában

2014. 04. 03. 10:48

Ha véletlenül nem akad az embernek egy minden mókára kapható testvére, akkor sem kell egész nap a sarokban unatkozni. Legalábbis a négy éves Harper egészen biztos így gondolja, hiszen angol bulldog kutyájában pompás játszótársra lelt.

Amikor a fotóművész Rebbecca Leimbach megtudta, hogy nem lehet több gyermeke, bízott benne, hogy négy éves kislányának, Harpernek a család kutyája lesz majd hűséges pajtása –testvér helyett. Reményei valóra váltak, a két jó barát valóban elválaszthatatlan egymástól, az anyuka meg nyomban meg is örökíti e bájos jeleneteket az utókor számára, és így legalább a mi napunkat is beragyogja valami vidám szín.

A Lola névre hallgató köpcös eb a képek tanúsága szerint sztoikus nyugalommal tűri a különféle csajoskodásokat, nem bánja, ha testalkatához cseppet sem illő ancúgba bújtatja pajkos gazdája.

Az ötlet eredetileg a kislánytól származik anyukája bevallása szerint:

-Egyik nap kijött a szobájából Harper Lolával, az utóbbin tüllszoknya, korona és nyaklánc feszített. Szerencsére Lola nagyon türelmes, ugyanúgy intézi a dolgát, ahogy eddig is, csak épp abban, amit Harper aznap ráadott. Így azóta Lola hol rúzsosan, hol fénylő tiarában, hol tüllszoknyában baktat, vagy heverészik szöszke gazdája mellett.

(Forrás: HuffPost)