Jump to content

Csajos tippek, hogy szuperül érezd magad

2016. 11. 23. 11:43

Szükséged lenne némi boldogságforrásra, mert kezdenek elhatalmasodni feletted a sötét felhők? Könnyebb hozzájutnod, mint gondolnád – csak hagyatkozz a női ösztöneidre és engedd el magad!

Lepd meg magad egy aprósággal!

Lehet, hogy nem feltétlenül van szükséged egy leopárdmintás telefontokra, vagy egy újabb szemet gyönyörködtető felsőre (bár abból sosem elég, még akkor se, ha már kidől a szekrényből), de igazán örömteli érzés, ha beruházol egy olyan apró kiegészítőre, vagy egy ruhadarabra, amin egyszerűen megakadt a szemed. Persze az is fantasztikus, ha egy kis ajándékot kapsz valakitől, hiszen akkor is érzed, hogy szeretnek, hogy fontos vagy valakinek, és ha ez a kis meglepetés magadtól származik, akkor is ugyanaz a hatása: garantált lesz a vidámság és az önfeledtség.

Mesélj magadról a barátnőidnek!

Ha a barátnőiddel kis adagokban feltárjátok egymásnak a legutóbbi szerelemi drámáitok apró részleteit, nem csak a lelketek lesz könnyebb, de ez a barátságotokat is bebiztosítja (egészen addig, amíg nem viszitek túlzásba a sztorizgatást). Hiszen nincs is annál jobb érzés, mint kiönteni a szívünket a legkedvesebb barátainknak, és ebből azt is leszűrhetjük, hogy van kire számítanunk. Ha éppen nincs életbevágóan fontos, ilyen jellegű mesélnivalótok, akkor ésszerű határok között tárgyaljátok ki az aktuális pletykákat. Egyébként is, a kutatások azt mutatják, hogy a pletykák megosztása megerősíti a barátságokat.

Varázsold érzékibbé, hangulatosabbá a buli előtti készülődést!

A fergetegesen nagy bulik előtt megérdemelsz egy kis kényeztetést is, igaz? Hogy a készülődéssel töltött perceket, vagy akár órákat még varázslatosabbá és feledhetetlenebbé tehesd, egy kis időt szánj arra, hogy félhomályt teremtesz a szobában, felteszel egy kis lágy zenét, megiszol egy pohár finom fehérbort és közben az estére szánt szettedet is nyugodtan összeállíthatod, és elkészítheted a frizurádat is.

Nézz limonádé filmeket és vígjátékokat!

Nem kell folyton intellektuális, elgondolkodtató filmeket nézned, ahányszor csak lekuporodsz a tévé elé dvd-zni. Szóval, mi van akkor, ha nem egy Oscar-díjas alkotás kerül be a lejátszódba? A kicsit már eltúlzott, giccses szerelmi történeteknek köszönhetően biztos, hogy pozitív hangulatba kerülsz. És persze ugyanez az eredmény várható, ha egy nagy nevettető jelenik meg a képernyődön. Egy jó film, amit szívből szeretsz, sok mindenre gyógyírt jelenthet és új erőt adhat. 

(Forrás: cosmopolitan.hu)