Jump to content

(Nem)létező Bermuda-háromszög: Jolie-Pitt-Aniston

2016. 09. 22. 17:00

A sztárok élete a kirakatban van. A legtöbben megpróbálják megvédeni a magánéletüket, de az állandó leskelődés a házuk körül, a lesifotósokkal való folytonos küzdelem nem igazán segíti őket ebben. Aztán persze szárnyra kelnek a pletykák, a kifordított történetek.

A hírességek élete sosem nyugodt. A nyakukban lihegnek újságírók, fotósok, rajongók, aláírást gyűjtők. Bármennyire próbálnak álruhában elvegyülni más emberek között, kiszúrják őket és persze azonnal útjának indul a hazugságfolyam, a kitalált elméletek arról, hogy miért úgy néz ki, előnyös-e a frizurája, az öltözéke. Látszik-e rajta a boldogság, a magány, vagy bármilyen függőségének a nyoma?

A híresek között is vannak különösen kedvelt és szinte sosem feledett sztárok, ha pedig két sztár alkot egy párt, ott aztán sosincs nyugalom. Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata iránt az érdeklődés hatványozódik. Szerelmük kialakulása is nagy port kavart és most a levegőben lógó válásuk legalább ekkora szenzációnak tűnik. Ha pedig még egy harmadik világszerte ismert és híres ember is szerepel akarva, akaratlanul, ráadásul közvetve a történetben, akkor egyértelműen rászállnak a témára a szemfüles médiamunkások. Jennifer Aniston neve úgy szerepel már megint ebben a történetben, hogy tizenegy éve nincs is kapcsolatban Brad Pittel. Most, hogy felszínre került az Angelina és Brad közötti házasság megromlása, Jennifer neve is feltűnt. Mémek terjednek, amelyek elárasztják az internetet, és mind Jennifer Aniston örömujjongását mutatják.

Ebből is az derül ki, hogy nemcsak a sztárpár magánéleti válsága foglalkoztatja az embereket, hanem az is, hogy az ex barátnő hogyan reagál egykori kedvesének válására.

Hogyan reagálna? Tizenegy éve elváltak útjaik. Azóta Brad Pitt feleségül vette Angelina Joliet, majd sorra vállalták a saját és az örökbe fogadott gyermekeket. A hat gyermeket nevelő sztárpár mellett sajnálkozva tekintettek és tekintenek ma is Jenniferre, aki még mindig nem tud felmutatni egy gyermeket sem. Azt azért érdemes tudni, hogy a Jóbarátok című sorozat Rachelje 2011-ben ment feleségül JJustin Therouxhoz. Lehet gyermektelenül, de boldogan élnek. Amíg a köznyelv és a média Angelinán és Braden hegyezi a ceruzáját, addig Jenniferről is megvan a véleményük. Az, hogy 47 évesen nincsen gyermeke, állandó célpontja annak, hogy jó ez így, vagy sem. Ha kicsit előnytelenebb szögből fotózzák, azonnal látni vélik, hogy dudorodik a babapocakja, holott nem így van.

A híreseknek is joguk van magánéletük megóvására, azonban a sztársággal vállalt rész az is, hogy nyomukban liheg a sajtó és a közvélemény is, így valótlan elméletek indulnak útra a nagyvilágban.

(Forrás: tmz.com, india.com, lifeandstylemag.com/képek)