Jump to content

Szeretünk a vízparton szexelni: 10-ből 4 magyar lazán benne van

2017. 07. 11. 20:00

A társkeresők közel fele nyáron többet randizik, de a strandot nem tartják a legjobb randihelynek. A melegben a főtt kukorica és a vízibicikli etalon, a csokifagyi pedig még mindig verhetetlen. Sokan nem szeretik, ha beleesznek a kajájukba vagy belenyalnak a fagyijukba, és tízből négyen már szexeltek valaha vízparton. Íme, a nyári ki mit eszik, ki mit csinál felmérés eredményei!

Fagyi, sör, limonádé, főtt kukorica, sajtos-tejfölös lángos – kellemes menü a nyári napokra, legalábbis a Csajok és Pasik felmérése szerint. Ha választani kell édes és sós között, a többség az édes palacsintára szavaz, a sör lenyomja a fröccsöt, a limonádé a bodzaszörpöt, a főtt kukorica a görögdinnyét, a sajtos-tejfölös lángos pedig a fokhagymásat. A pasik egyértelműen szénsavas üdítő-pártiak, a nők viszont a szénsavmentesek mellett teszik le a voksukat. A kávét és a csokit nyáron is mindenki szereti.

A pisztácia kifogyott…
Tutti-frutti, karamell, vanília? Az online társkeresők szerint a csokifagyi a legjobb fagyi, de ezt szorosan követi a vanília és a citrom. Emellett sokan választják még a puncsot, a karamellt, az epret vagy valamilyen gyümölcsös fagyit és a pisztáciát is. Van, aki a régi klasszikus sztracsatellára esküszik, de a velencei álom, a hupikék törpikék és a kimondhatatlan nevű kreációk sem utolsók a sorban. Az viszont a többséget zavarja, ha belenyalnak a fagyijába.

Strandtitkok
10-ből négyen saját bevallásuk szerint már szexeltek vízparton, derült ki a Csajok és Pasik felméréséből, és ezt az időtöltést – meglepő vagy sem –, a férfiak kedvelik jobban. A társkeresők közel fele többet randizik nyáron, de a többség, és főként a nők szerint nem a strandon a legjobb ismerkedni. Erre mindössze a válaszadók harmada esküszik.

Itt a buli, hol a buli?
Ha tehetjük, a melegben inkább a tengert vagy a tavakat választjuk a medencék helyett, és szeretjük, ha van árnyék a fejünk felett. Inkább egy kerti grillparty, mint a hajnalig tartó buli, és ha fesztivál, akkor legyen zenei, ne pedig gasztro. Ha a dodzsem és a vízibicikli között kell választani, akkor szívesebben indulunk neki a víznek, de 10-ből 1 társkereső még nyáron is inkább síelne a hóban, ha választhatna.

Egy szó, mint száz, a nyári randik még mindig népszerűek, a limonádé és a sör a férfiak és a nők kedvence is, a sajtos-tejfölös lángost és a főtt kukoricát pedig még mindig szinte mindenki szereti. Éppen ezért éljen a nyár, és irány a part!

 

(Forrás: marmalade.hu | Kép: pixabay.com)