Jump to content

Fagylalt Kiállítás és Fesztivál

2015. 03. 02. 10:59

Március 6-án megnyitja kapuit Magyarország első Fagylalt Kiállítása és Fesztiválja! Már most jegyezd be naptáradba! Megkóstolhatod a 2015. évi fagylalt szezon újdonságait és a legnépszerűbb ízeket. 3 napon keresztül minden a fagylaltról fog szólni, kicsiknek, nagyoknak, családoknak, szakmának és fogyasztónak.

2015. március 6. és 8. között rendezik az első nemzetközi Fagylalt Kiállítást és Fesztivált a Syma Csarnokban, ahol nem csak a szakma legjobbjai találkozhatnak és cserélhetnek információkat, hanem a nagyközönség is élvezheti ezt a csodás nyalánkságot!

A kiállítók jóvoltából ingyenesen lesznek kóstolhatók a "hideg nyalat" különböző fajtái, amelyek közül a látogatók is kiválaszthatják a számukra leginkább ízlő " Fesztivál Fagylaltot".

Március 6-án, a rendezvény első napján kerül sor a "Magyarország kedvenc fagylaltja"versenyre, amelyre tejes, gyümölcsös és cukormentes kategóriában hirdetnek győztest. A színvonalas és a közönség számára is látványos lebonyolítást a kiállítás erre a célra elkülönített területén felállított öt nagyméretű hűtőpult, sokkolók, háttérhűtők és rozsdamentes munkaasztalok biztosítják, így minden nevező cukrászdának vagy alapanyag forgalmazónak lehetősége lesz a fagylaltot a helyszínen elkészíteni a lehető legjobb minőségben. Mindezt úgy, hogy Magyarországon egyedülálló módon, a nézőtérről a látogatók is nyomon követhetik a fagylalt készítés lépéseit és fortélyait.

Az első nemzetközi fagylaltfesztivál ötvözi a szakmai, és  közönségfesztiválok elönyeit, hangulatát.  Mindhárom érdekelt csoport (alapanyag, fagyizók-cukrászdák, és a nagyközönség) találkozhat egymással, lehetöség nyílik  tapasztalatcsére, ötletek és újdonságok bemutatására.  A színvonalas kísérőprogramok mellett a különböző régiókból érkező cukrászdák, fagyizók a helyi médiával közösen népszerűsithetik fagylaltjukat, üzletüket. Az országos médiacsatornák már most óriási érdeklődést tanúsítanak a rendezvény iránt. 

Legyél Te is részese a fagylalt ünnepének és indítsuk együtt  a 2015-ös fagylaltszezont!

További információk a fesztiválról és a jegyvásárlásról: http://www.fagyifeszt.hu/hu/



(Fotók: fagyifeszt, wallpaper-kid)