Jump to content

2014 legnépszerűbb nászút helyszínei

2014. 12. 29. 15:57

Tudni szeretnéd, hogy a világ idei ifjú házasai hol töltötték legszívesebben nászútjukat idén? Te sem tudtál még dönteni, merre induljatok esküvőtök után? Íme a legnépszerűbb helyszínek!

1. San Francisco, Egyesült Államok

Kalifornia egyik legérdekesebb és legszebb városa a szerelmesek egyik központja. A Golden Gate híd, a csodás fekvés, és a remek éttermek miatt népszerű a friss házasok körében is.

2. Miami, Egyesült Államok

Florida legnépszerűbb nyaralóvárosa mindig kézenfekvő megoldás, főleg az amerikai pároknak, hiszen mindegy, milyen hónap van, Miamiban állandó a nyár! Homokos tengerpart, koktélok, és végtelen nyaralás...

3. New York City , Egyesült Államok

Mindenki álma, a nyugati part legizgalmasabb városa. Romantikázhatsz az Empire State Building tetején vagy a Central Parkban, és jobbnál jobb falatokkal kényeztetheted párodat a soha nem alvó városban.

4. Las Vegas, Egyesült Államok

Bármilyen meglepő, Las Vegas nem csak a hírhedt legénybúcsúk tekintetében népszerű célpont, hanem nászutasok között is. A 4-5 csillagos szállodákból rengeteg van, ezért hihetetlenül olcsóak, úgyhogy a különbözetet eljátszhatod a kaszinókban. A sivatag közepén kinőtt város egész nap csillog-villog és 24 órán át tart a buli.

5. Cancún, Mexikó

A mexikói tengerparti paradicsom elsősorban az amerikai házaspárok körében népszerű, de a csodás strandok, a rejtélyes kultúra és mennyei konyha miatt bárki számára remek célpont lehet.

6. Montego Bay, Jamaica

Jamaica második legnagyobb városa, mely tele van jobbnál jobb luxus szállodákkal. A tehetősebb friss házasok szeretik itt elkölteni a pénzüket, mielőtt továbbhajóznak egy másik karib-tengeri szigetre.

7. Punta Cana, Dominikai Köztársaság

Ez a szörfparadicsom az akítv házaspárok számára kötelező! Mélytengeri halászat, szörf, vitorlázás, motorcsónakozás mennyei környezetben: csupa olyan dolog, amiről még unokáitoknak is mesélni fogtok!

8. Playa del Carmen, Mexikó

Igazi turistaparadicsom hihetetlenül kék tengervízzel és a világ legromantikusabb búvárhelyszíneivel.

9. Honolulu, Hawaii

Hawaii a világ első számú házasságkötő és nászút célpontja. A szállodák akár fél nap alatt megszervezik tengerparti, naplementés esküvőt hawaii táncosokkal, és másnap már kezdődhet is a nászút a vadregényes szigeteken...

10. Antalya, Törökország

A népszerű török riviéra csodás nászút otthonául szolgálhat, és könnyedén elérhető európai házaspároknak is. Az egész évben kellemes idő ráadásul különösen vonzó lehet azoknak is, akik nem csak a tengerben akarnak pancsolni a nászútjukon.

11. Malé, Maldív-szigetek

Hawaii után talán a második legnépszerűbb nászút-célpont. Elképzelhetetlenül tiszta kék víz, apró szigetek, ahol csak magatokban lehettek, csodás trópusi környezet, cölöpökön álló bungalók és finom tengeri herkentyűk...

12. Párizs, Franciaország

Még mindig a legromantikusabb város a világon. Azok a szerelmespárok, akik nem a strandon vagy a hotelszobájukban szeretnék tölteni a nászútjukat, egyenesen Párizsba mennek, hogy a romantika mellett a történelem, a kultúra és a gasztronómia hármassal alapozzák meg házasságukat. 


 

(Fotók: shutterstock)