Jump to content

Indul az első Budapest hamburger-futás!

2014. 05. 25. 16:29

Nem ez az első futással egybe kötött ingyenes mini-rendezvény Budapesten. És ugye mi tagadás, tényleg sokkal könnyebb rávenni magunkat egy kis mozgásra, ha mindezt barátokkal tervezzük, megállunk közben egy-egy kocsmában, vagy a végén lenyomunk egy hamburgert!

Május 29-én este fél 7-kor indul a Kálvin-térről az első budapesti hobbi hamburger-futás. Nem nagyszabású rendezvényre kell gondolni, nincs nevezési díj és nem lesz lezárva a város. Csak egy futócipő kell hozzá, jókedv és felállni a fotelból. A szabályok egyszerűek: néhány budapesti pub vagy romkocsma érintésével el kell jutni a végső pontig, a hamburgeresig, 2 órán belül. A táv 6-7 km, ami két óra alatt a kezdőknek is kényelmesen befutható, attól függően hány megállónyi itallal tarkítjuk az utat.

Budapest sétálva, futva és biciklin is egyaránt csábító hely lett az utóbbi években. Az elmúlt évben láttunk már „Poker-run“-t, ott egy kicsit több szerep jutott a sörnek, és volt már „Palacsinta-futás“ is, hasonló baráti szervezéssel. Azaz amikor pusztán az okoz örömet, hogy együtt futnak az aznap estére összegyűlt emberek pár kört a budapesti teraszos utcákon. Ilyen szép időben valóban egyre többen élvezik a teraszokat és a sétát, szóval mozogj Te is ha van kedved csütörtök este!

További információ: http://www.eventbrite.com/e/the-1st-budapest-beer-burger-fun-run-tickets-11630764931?aff=es2&rank=1

 

Fotó: www.fishtownbeerrunners.com